Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 49. Bölüm Fragmanı İzle! Bahar, Pırıl’ı sıkıştırıp fena sarsıyor!

Kadın 49. Bölüm Fragmanı İzle! Bahar, Pırıl’ı sıkıştırıp fena sarsıyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 48. bölümü 5 Şubat Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 48. bölümünde önemli sahneler vardı. Şirin’in yine ortalığı karıştırdığı son bölümde gerçekler de ortaya çıktı.

Peki Kadın dizisinin 49. yeni bölümünde neler yaşanacak merakla beklenmekte. Bahar, Pırıl’ın yakasına yapışıyor. Çocuklarını kaçıran kişinin Pırıl olduğunu düşünen Bahar, onu sıkıştırıyor ve bir hayli hırpalıyor. Sarp ise o anlarda Bahar’ı sakinleştirmeye çaba harcıyor. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Kadın 48. bölümünde yaşananlar ise şöyle:

Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döner. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalışır. Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verir.

Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtir. Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişecektir. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır.

Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike beklemektedir.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil