Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 56. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp, Bahar ve çocuklar Nezir’den kurtuluyor!

Kadın 56. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sarp, Bahar ve çocuklar Nezir’den kurtuluyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin 56. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Nezir, Pırıl ve Bahar’a evlilik teklif etmişti. Pırıl, Nezir için Bahar’ı ayartmaya çalışıyordu. Nezir, Sarp’a eski veya yeni eşlerinden birisiyle evleneceğini söylüyor. Sarp ne yapacak?

Kadın dizisinin 2 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluşacak olan 56. yeni bölümünde neler olacak? 56. bölümden 2. fragman yayınlandı. Avukat, Mert’in kazasını araştırıyor. Sarp, avukata mesaj iletiyor. Polisler evi basıyor ama kimseyi bulamıyor. Bahar, Sarp ve çocuklar ise Nezir’in elinden kurtulup Hatice ve Enver’in yanına gidiyor. Videodan yeni bölümden detayları izleyebilirsiniz.

Peki 55. bölümde neler olmuştu?

Kardeşinin avukatı olduğunu öğrenmesiyle kafası karışan Arif’in bu süreçteki en büyük şanslarından biri Kısmet’tir. Olayı en ince detaylarına kadar inceleyen Kısmet, abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacaktır. Araştırmaları sonucunda da Arif’in sırrına çok yaklaşan Kısmet, Arif’i hapishaneden kurtarabilecek midir?

Eli kolu bağlı olan Sarp, tüm olanların kendi suçu olduğunu düşündüğü için her geçen gün kendinden daha çok nefret eder. Bahar, Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir zarar verilmesinden çok korkmaktadır. Sarp ile bir oyun oynayan ve bir seçim yapmasını isteyen Nezir ise, onun canını yakmak için birine zarar vermekte kararlıdır.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil