Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın 56. Bölüm Fragmanı İzle! Nezir, Sarp’ı deli ediyor!

Kadın 56. Bölüm Fragmanı İzle! Nezir, Sarp’ı deli ediyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” dizisi Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 56. yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Geçtiğimiz Hafta, Nezir büyük bir çıkış yapmıştı. Bahar ve Pırıl’a evlilik teklif eden Nezir’in planının ne olduğu meçhul… Ancak bu durumdan Bahar ve Pırıl nasıl kurtulacak, Sarp’a ne olacak herkes merak içinde.

Nezir karakterini başarıyla canlandıran Hakan Karahan tüm hesapları alt üst etti. Dizinin hikayesi de Nezir karakteri ile çok farklı bir yöne doğru ilerliyor. 56. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Bahar ve Pırıl arasında kim Nezir ile evlensin tartışması yaşanıyor. Pırıl, Bahar’a Nezir ile evlenmenin ona neler sağlayacağını anlatıyor. Nezir, düğüne hazır olmasını Sarp’a söylüyor… Eski veya yeni karısından birisiyle evleneceğini söyleyen Nezir, Sarp’a deli ediyor.Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Peki 55. bölümde neler olmuştu?

Kardeşinin avukatı olduğunu öğrenmesiyle kafası karışan Arif’in bu süreçteki en büyük şanslarından biri Kısmet’tir. Olayı en ince detaylarına kadar inceleyen Kısmet, abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacaktır. Araştırmaları sonucunda da Arif’in sırrına çok yaklaşan Kısmet, Arif’i hapishaneden kurtarabilecek midir?

Eli kolu bağlı olan Sarp, tüm olanların kendi suçu olduğunu düşündüğü için her geçen gün kendinden daha çok nefret eder. Bahar, Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir zarar verilmesinden çok korkmaktadır. Sarp ile bir oyun oynayan ve bir seçim yapmasını isteyen Nezir ise, onun canını yakmak için birine zarar vermekte kararlıdır.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil