Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı!

Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, yayınlanan son bölümüyle izleyenleri kızdırdı!

Önüne kimsenin çıkamadığı Vedat, bu kez Asiye’nin planıyla kaçırıldı.

Olayı duyan Nefes, duruma itiraz etse de Vedat’ı bağlayan kadınlar, bundan sonra ona ne yapacakları konusunda kararsız kaldılar.

Her birine teker teker işkence yapılan kadınlar, Vedat’ın cezasını kendi aralarında vermek istedi.

Ancak bunun için ortak bir karar vermekte zorlandılar.

Dizi yayındayken kadıngücü tag’i ile sosyal medyada pek çok eleştiri aldı.

Vedat’ı bile güldüren bu durum, ekran başındaki izleyenleri de kızdırdı.

İzleyicilerin ‘kadın gücü’nün ön plana çıkarılmaya çalışılan diziye eleştirileri sosyal medyada artmaya başladı.

Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 17

Hiç bir planları olmayan ve Vedat’ın alaylarına maruz kalan kadınlar, sonunda yine onun oyunuyla çok kötü bir durumla karşı karşıya geldiler.

Vedat, bir şekilde Berrak’ı annesiyle görüştürmek vaadiyle kandırmayı başardı ve iplerinden kurtuldu. Mercan’ın gece yatağından kalkıp onu asmaya geldiği anlarda, resmen dalga geçtiği anlaşıldı.

Dehşet planı ise sonra ortaya çıktı. Bayılttığı Berrak’ı kendi oturduğu sandalyeye oturup bağlayan Vedat, boynuna ip dolayıp diğer ucu da arabasına bağlayan ve kendisini öldürmeye çalışan Mercan’a, çok kötü bir oyun oynadı.

Mercan, o ipin ucunda Berrak olduğunu bilmeden arabayı hareket ettirmeye başladı. Yeni bölüm tanıtımında olayı öğrenen Tahir’in koşup, Berrak’ı kurtardığı görülüyor ama Berrak öldü mü, yaşıyor mu henüz belli değil.

İşte tüm bu yaşananlar, sosyal medyayı ayağa kaldırdı adeta! Kadınların zekasının küçümsendiğini düşünen izleyiciler, “Kadın Gücü” denilmesine karşın gelinen noktaya eleştiri yağdırmaya başladı.

Bakın izleyiciler neler neler söylediler:

Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 18 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 19 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 20 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 21 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 22 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 23 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 24 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 25 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 26 Kadın aklıyla dalga geçildi! Sen Anlat Karadeniz dizisi, son bölümüyle büyük tepki aldı! 27