Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 21. bölümüyle olay yaratacak! Özge Özpirinçci tüyo’yu verdi!

Kadın dizisi 21. bölümüyle olay yaratacak! Özge Özpirinçci tüyo’yu verdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi bu hafta bomba gibi geliyor! Bu hafta 20. bölümüyle ekrana gelen dizinin 20 Mart Salı akşamı 21. bölümü ekrana gelecek.

Yeni bölüm senaryosunu okurken sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özge Özpirinçci de 21. bölümün çok farklı olacağını belirten ve ‘Ben böyle final görmedim arkadaş!” diyerek çok heyecanlı bir bölümün ipuçlarını vermişti. 22. bölümü iple çektiğini belirten Özge Özprinçci’nin bu açıklamasından sonra merak iyice arttı.

Başrolünde oynadığı dizinin 21. bölümünde oynadığı karakterin sınırlarını zorlayacak kadar çok özel bir bölüm çektiklerini belirten Özpirinçci’nin de katkılarıyla izleyicinin yeni bölüm için heyecanı daha da arttı.

Kadın dizisi 21. bölümüyle olay yaratacak! Özge Özpirinçci tüyo'yu verdi! 7

Yeni bölüm için sosyal medya hesabından tanıtımı paylaşan Özpirinçci, bu hafta Enver’in Arif ile konuşurken söylediği ve diziye damgasını vuracak o anlarla ilgili şu sözleri mesaj olarak yazdı: “Benim istediğim tek şey adalet!!!”

Geçtiğimiz bölümde Şirin’in kendisini telefonundan rahatsız eden ve Sarp’ın sevgilisi olduğunu iddia eden kadın olduğunu öğrenen Bahar, yeni bölümde Şirin’den hesap sormak için annesinin evine gidiyor ama Şirin’i bulamıyor. Bahar’ın edindiği bu bilgiden sonra Şirin’in iliği uysa bile istemediğini, kanında Şirin’den bir parçanın dolaşmasını istemediğini söylediği anlar ise dizinin en vurucu sahnelerinden birisi olacak gibi duruyor.

Bahar, Şirin’e ulaşacak mı? Ondan hesap soracak mı? Şirin, Sarp’la sevgili oldukları yalanıyla yine Bahar’ı yaralayacak mı? Bu ve pek çok sorunun yanıtını yeni bölümde bulacağız ancak görünen o ki Kadın, 21. bölümüyle haftaya damgasını vuracak.

İşte 21. bölüm tanıtımı: