Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 25. bölüm fragmanı izle! Kadın dizisinde entrika üstüne entrika izleyicinin başını döndürdü!

Kadın dizisi 25. bölüm fragmanı izle! Kadın dizisinde entrika üstüne entrika izleyicinin başını döndürdü!

tarafından ker_def

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin 25. bölümü 17 Nisan Salı akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu…

Dizide entrika üstüne entrikaların bir bir ortaya çıkması izleyicide şaşkınlık yaratmakta. Birçok izleyici bu entrikalarla başının döndüğünü yazmakta. Bazı izleyiciler ise ‘Bu kadarı da fazla’ görüşünde..

Ancak bu entrikaların izleyiciyi çok heyecanlandırdığı ve böyle devam etmesinin reytingleri de artıracağı bir gerçek.

Kadın dizisinde Sarp’ın Bahar’ı ne zaman bulacağı da merak konusu oldu.

Dizinin oyuncuları da müthiş performanslarıyla alkış almakta

Kadın dizisi 25. bölüm 1. fragmanını izle:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alp’i gören Şirin büyük bir şok içindedir ve ne yapacağını bilemez. Bahar ise tüm olanlardan habersiz kendine yeni bir sayfa açmıştır. Arif’in moralinin bozuk olduğunu fark eden Bahar, her kötü gününde yanında olan Arif’in yanında olmak ister. Arif ise duygularını artık kontrol edememeye ve Bahar’ı kıskanmaya başlar. Şirin’in iliğinin Bahar ile uyuştuğunu öğrenen Jale ise onları bu duruma nasıl ikna edeceğini düşünmektedir. Amerika’ya gitme sürecinde öğrendiği şey ile de Pırıl’ın tüm dünyası başına yıkılacaktır.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ