Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi 47. bölümde izleyicileri beyninden vuran sahne!

Kadın dizisi 47. bölümde izleyicileri beyninden vuran sahne!

tarafından ker_def

Selda Bağcan’ın şarkısı Kadın dizisi izleyicilerini göz yaşına boğdu! Ayça Erturan’ın canlandırdığı Yeliz karakteri geçtiğimiz hafta vurularak ölmüştü. Ceyda, Bahar’ın evinde Ceyda’nın kanlarını temizlemek için yerleri silmeye başladı. Kendini kaybeden ve adeta ne yaptığı bilmeyen Ceyda’nın bu sahnelerinde Selda Bağcan’ın “Öyle Bir Yerdeyim ki” şarkısı fondaydı…

Ceyda’nın gözyaşları eşliğinde Yeliz’in kanlarını temizlediği o anlarda ekran başındakiler de bir hayli duygulandı… Videodan o anları izleyebilirsiniz.

Peki 47. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil