Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisi 61. bölüm 2. fragmanında Şirin öyle bir şey yapıyor ki, Bahar deliriyor!

Kadın dizisi 61. bölüm 2. fragmanında Şirin öyle bir şey yapıyor ki, Bahar deliriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları ekranlara gelmekte olan Kadın dizisinin 61. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya ve Şerif Erol’un kadrosunda yer aldığı Kadın dizisinin 61. bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. İlk fragmanda Sarp’ın Bahar’ın üst katına taşındığı ortaya çıkmış ve herkes çok şaşırmıştı. Özellikle de evi Sarp’a kiraladığını bilmeyen Arif…

Kadın dizisi 61. bölüm 2. fragmanında Sarp, yemek sofrasında kampa gitmeyi teklif ediyor ve bu teklif Nisan ile Doruk’un çok hoşuna gidiyor. Bahar ise gitmek istemiyor. Tam da bu sırada Şirin, “Ben gelirim çocuklara göz kulak olurum” deyince Bahar’ın tepesi atıyor. Bahçede toplanan aile üyeleri geçmişi kurcalıyor. Sarp, “Benim için öylesine bir kızdı” diye konuşurken, Şirin ise fotoğraflardan bahsedince Bahar şaşkınlıkla ona bakıyor. Hangi fotoğraflardan bahsettiğini soruyor… O anları videodan izleyebilirsiniz…

Kadın dizisi 61. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir.

Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.

Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?