Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi fena bir ters köşe yaptı! Yeni karakterler geliyor!

Kadın dizisi fena bir ters köşe yaptı! Yeni karakterler geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Kadın dizisi, dün akşam yayınlanan 27. bölümüyle yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Dizinin büyük bölümü Şirin ve Sarp arasındaki kovalamaca, Şirin’in kaçırılması, çıldırmak üzere olduğu anlarla geçti ama çok önemli bir detay da 27. bölümde ortaya çıktı.

Bahar’ın bir kardeşinin daha olabileceği ortaya çıktı.

Adeta izleyenlere ters köşe bir durum yaratan bu olay sonrasında izleyenler artık Bahar’ın Şirin’e ihtiyacının olmaması ihtimalini sevdiler.

Şirin’in Hepatit probleminin olması ve tedavi için en az 2 ay gerekli olması nedeniyle ilik vermesi şimdilik mümkün olamıyor.

Durumu iyice kötüye giden Bahar’a bir an önce ilik bulmak gerekiyor. Jale, Hatice’ye bu durumu anlattığında Hatice ilk kez bir itirafta bulundu.

Kadın dizisi fena bir ters köşe yaptı! Yeni karakterler geliyor! 8

Bahar’ın babasının uzun süre ilişki yaşadığı kadının bir kızı olduğu ve bu kızın eski kocasından olma ihtimalini duyduğunu anlattı.

Bahar, babasının aşk yaşadığı kadının adını almış aslında. Kendiyle aynı adı taşıyan Bahar Hanım’ı bu bölümde göremedik ancak Hatice, kadının evine ulaştı.

Merdivende karşılaştığı kız, Bahar’ın kızı çıktı. Yani bizim Bahar’ın kızkardeşi bu kız büyük ihtimalle.

Olaylar şimdi bambaşka bir noktaya gidecek anlaşılan.

Kadın dizisi fena bir ters köşe yaptı! Yeni karakterler geliyor! 9

Dizinin senaristi Hande Altaylı’yı tebrik etmek gerek bu noktada. Hiç beklenmedik bir anda Şirin meselesini de boşa çıkarabilir hale gelecek gibi duruyor.

Bahar’ın yeni bir kız kardeşinin ortaya çıkması bakalım neler getirecek diziye ama izleyenler şimdiden sosyal medyada sevinç çığlıkları atmaya başladı.

Bahar’ın tanımadığı kardeşinin iliğinin uyması ve yeni karakterlerin diziye girerek artık Bahar’ın bu hastalıktan kurtulması ihtimali, izleyenleri de hayli heyecanlandırdı.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak Hatice’ye de çok kızdı izleyenler. “Madem böyle bir ihtimal vardı, neden Şirin’in nazına niyazına kaldı bu Bahar daha önceden söyleseydi Hatice, kız neredeyse ölmek üzere, şimdi söylüyor” şeklinde tepkiler de geldi.

Böylece diziye yeni bir Bahar karakteri ve kızı katılmış oldu. Bakalım, bu iki yeni karakter hangi hikayelerle gelecek diziye? Bu bölümde Bahar’ın kızını gördük. Şimdi en büyük merak Bahar’ı kimin oynayacağı?

İşte Hatice’nin Jale’ye Bahar ve kızını anlattığı o sahne: