Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi için yeni sezon ilk bölüm çok kritik! Güzelim diziye yazık olmasın!

Kadın dizisi için yeni sezon ilk bölüm çok kritik! Güzelim diziye yazık olmasın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisi, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan projesi oldu.

Farklı hikayesi, oyunculuklarıyla, klişe ve birbirine benzeyen dizilerden sıkılan izleyici için adeta can simidiydi.

Özge Özpirinçci’nin Bahar karakteriyle bambaşka bir şekilde ekrana çıkması ve başarılı performansı övgüleri ve reytingleri topladı.

Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol gibi iki usta ismin Hatice ve Enver karakterleriyle adeta döktürdüğü sahneler, ekrana kilitledi.

Seray Kaya’yı ilk kez bu kadar sivri bir rolde izleyenler, Şirin’den fena halde nefret ederken, oyuncuya da övgüler yağıyor.

Feyyaz Duman’ın adeta yıldızlaştığı Kadın dizisi, Arif karakterini uzun yıllar unutamayacak gibi görünüyor. Klişe jön kalıplarını yıkan ve oyunculuğuyla, oynadığı karakterle beğenileri toplayan Duman’ı dizinin izleyicileri adeta sarıp sarmalıyor.

Her ne kadar sonradan zengin bir adam olarak geri döndüğünde şimşekleri üstüne çekse de Sarp’ı oynayan Caner Cindoruk’un özellikle Bahar’la geçmişteki anları, hala hafızalarda.

Dizinin iki küçük ama oyunculukları büyük isimleri Nisan ve Doruk’u oynayan Ali Semi Sefil ve Kübra Süzgün ise, artık izleyicinin gönlünde pamuklarla sarmalanıyor.

Tesadüflerle herkes öğrendi, bir Bahar öğrenemedi!

Salı akşamları ekrana geldiğinde adeta izleyiciyi 2,5 saat ekran başında kilitleyen Kadın dizisi, sezon sonuna doğru ise sosyal medyada tepkilere neden olmaya başladı.

Kadın dizisi için yeni sezon ilk bölüm çok kritik! Güzelim diziye yazık olmasın! 7

Hikayenin belli yerlerde takılıp kalması, Bahar ve Sarp’ın bir türlü bir araya gelememesi, Şirin’in bitmek bilmez oyunlarına herkesin bir şekilde düşmesi ve hep yanına kalması derken izleyici isyan bayrağını çekti.

Tüm eleştirilerin üzerine bir de sezon finalinde hastanede herkesin gördüğü Sarp’ı bir Bahar’ın görememesi iyice delirtti. Sezon finalinin son sahnesinde Doruk ile Sarp’ın karşılaşması, izleyiciyi hiç kesmedi. “Ne de olsa çocuk, ne söylese inanmayacaklar” diyerek yine Sarp ve Bahar’ın birbirlerinin yaşadıklarını bilmesi ve karşılaşması ihtimalini iyice sıfırladı bu durum.

Derken üstüne bütün dizilerin Eylül ayında yeni sezona girmesine karşın, Kadın’ın Ekim’e bırakılması, üstelik yeni sezon tanıtımlarının da izleyiciyi tatmin etmemesi de tartışmaları beraberinde getirdi.

Küstürülen izleyiciyi geri döndürebilecek mi?

Kadın, yarın akşam (2 Ekim) dizi 33. bölümüyle ekrana gelecek. Geçtiğimiz sezon heyecanla diziyi bekleyenlerin bir kısmının, dizinin sosyal medya hesaplarında artık izlemeyeceklerini söyledikleri görülüyor. Bazı izleyiciler de ilk bölüme bakıp ona göre karar vereceklerini. Görünen o ki Kadın dizisi, izleyiciyi fena halde küstürmüş!

Sezon arasında eleştiri yağdıran izleyici, Ekim’e kalan diziye hala kızgın! Tabii ki pek çok izleyici heyecan içinde ve merakla ekranın karşısına geçecek. Bunca konuşulan ve merak edilen diziden bir anda büyük kitlelerin vazgeçebileceğini zaten kimse düşünmüyor.

Ancak yarın yayınlanacak sezonun ilk bölümü, Kadın dizisi için çok önemli. Küsen izleyicinin yeniden dönmesini sağlayacak tek yol, iyi bir açılış yapmaktan geçiyor!

Sezon arasında “Biz her şeye rağmen insanlara güvenelim. En fazla arada bir hayal kırıklığına uğrarız.” mesajını yayınlayan Kadın dizisinden beklenen işte tam da bu! İzleyicinin kırılan güvenini tazeleyecek bir adım atarsa yine gözbebeği olacak ya da hayal kırıklığı olarak kalacak!

İşte 33. bölüm fragmanı: