Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi izleyicileri için artık Salı günleri anlamını yitirdi!

Kadın dizisi izleyicileri için artık Salı günleri anlamını yitirdi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kadın dizisi, son haftalarda vitesi yükseltti ve muhteşem bir sezonu geride bıraktı!..

Başladığı günden beri büyük bir izleyici kitlesini ekran başına toplamayı başaran dizi, Salı günlerinin zirvesinde yer aldı ve hiç tükenmeyen enerjisi ile izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Tüm diziler arasında Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz’in ardından üçüncü sırada gelen Kadın, salı günleri ise zirveyi bırakmadı.

Kadın dizisi ekibinin sezon finalinin ardından yaz arası için verdikleri veda fotoğarafları da dizinin arka planında nasıl bir aile olduklarını sergiliyordu.

Kadın dizisinin oyuncuları ve dizi ekibi son set gününde birbirleriyle vedalaştıkları anları sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Kadın dizisi izleyicileri için artık Salı günleri anlamını yitirdi! 10

Hem set ekibi yaz arası için vedalaşırken bir hayli mutluydular.

İzleyicilerde ise yaz arası öncesi içlerini hüzün kapladı. Diziyle gönül bağı kuran izleyiciler için Salı günleri bir süreliğine anlamını yitirmiş durumda.

Yeni sezona kadar Kadıın dizisini sabırsızlıkla bekleyecek olan izleyiciler, ekibin bu mutlu halinden çok memnun kaldı.

Kadın dizisi izleyicileri için artık Salı günleri anlamını yitirdi! 11

Kadın dizisi izleyicileri için artık Salı günleri anlamını yitirdi! 12 Kadın dizisi izleyicileri için artık Salı günleri anlamını yitirdi! 13