Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi öyle büyük bir iş başardı ki, yavaş yavaş kaybolan değerler öne çıktı!

Kadın dizisi öyle büyük bir iş başardı ki, yavaş yavaş kaybolan değerler öne çıktı!

tarafından ker_def

Milliyet gazetesine konuşan Feyyaz Duman, Kadın dizisi takipçilerinin favori ismi konumunda…

Arif ile Bahar’ın evlenmesini arzu eden izleyiciler özellikle Feyyaz Duman’ın muhteşem oyunculuğu ile bu dizide tanışmış olmanın şaşkınlığı içinde.

Feyyaz Duman için Kadın dizisindeki Arif en uzun soluklu işi oldu.

Milliyet gazetesine konuşan Feyyaz Duman, Kadın dizisini ve sette yaşadıklarını anlattı:

‘Kadın’, en uzun soluklu dizim’

– ‘Kadın’da canlandırdığınız Arif karakterini okuyunca neler hissettiniz?

İlk üç bölüm senaryoyu okuduğumda en çok Arif’i sevdim. İnsanların kendi hayatlarında eksikliğini duyduğu biri. O yüzden duygusal bağ kurduklarını düşünüyorum. Bence sevilmesinin en büyük sebebi bu…

Kadın dizisi öyle büyük bir iş başardı ki, yavaş yavaş kaybolan değerler öne çıktı! 7

– Bu dizi size neler kazandırdı?

Televizyon dünyasında tanınmamı sağladı. 16 yaşından bu yana sektördeyim ama en uzun soluklu projem ‘Kadın’… En büyük şansım, önce oyuncu oldum, sonra popüler. Önce tiyatro ve sinema, şimdiyse televizyonda oynuyorum. Türkiye’de sinemayla değil, dizilerle popüler olabiliyorsunuz. Pişman değilim, çünkü televizyona geçmeden sinemada bir mesafe katettiğimi düşünüyorum.

– Projenin başarılı olmasını neye bağlıyorsunuz?

Çok hümanist bir dizi… Yavaş yavaş kaybolan insani değerleri, güçlü hikayesi ve anlatım diliyle insanlara ulaştırıyor. Bence seyirci, kendini hem samimi hem de toplumsal gerçekçi dünyasının bir parçası olarak görüp, sahiplendi.

– Birçok festivalden ödülleriniz var ama Türkiye’de dizide oynamayınca tanınmıyorsunuz. Bu durum sizi üzmüyor mu?

Yurt dışında tanınıyorum. Orada yabancılık çekmiyorum. Çünkü sinema sektörü çok globalleşti. Türkiye’de ise insanlar beni bilmiyor. Dizilerde oynamayınca, televizyon için ‘no name’siniz.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

‘Bu işin yolu belli’

– Çocuk yaşlarda mesleğe başladınız. Şimdi oyuncu olmak kolay, bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?

Instagram’da birçok kişi bana ulaşıp, oyuncu olmak istediğini söylüyor. Bu işin yolu belli, eğitim alacağın yerler var ama gerçekten oyunculuğu sevip yapmak istiyorsan… Ama o insanlar oyuncu değil, popüler olmak istiyor. Bu işler o kadar kolay değil ama ünlü olmak kolay.

– Yeni sinema projeniz var mı?

Dizi olduğu için zamanım yok. Ocak ayında İran’da çekilecek bir film teklifi vardı ama gidemedim. En son oynadığım ‘Zagros’ ve ‘Zor Bir Karar’ filmlerim, festivalleri dolaşıyor fakat yoğunluktan yurt dışı galalarına gidemiyorum.

– Hayranlarınızdan nasıl mesajlar alıyorsunuz?

Daha çok oyunculuğumla ilgili güzel yorumlar alıyorum. Bazen çok hoşuma giden edebi metinler gönderiliyor. Tanışmak, seti ziyaret etmek ve evlenmek isteyen birçok kişiden de mesaj alıyorum.