Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi oyuncuları FoxFest’e katıldı, izleyici sosyal medyada birbirine girdi!

Kadın dizisi oyuncuları FoxFest’e katıldı, izleyici sosyal medyada birbirine girdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin ekran yüzlerini hayranlarıyla buluşturduğu ve Ceza, Duman gibi rock gruplarının sahne aldığı ilk FoxFest, 15 Eylül Cumartesi günü Küçükçiftlik Park’ta yapıldı.

Gençlik festivali olarak lanse edilen festivalde, Fox TV’nin dizileri 4N1K İlk Aşk, Yasak Elma ve Kadın dizilerinin oyuncuları da hayranlarıyla bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yoğun bir ilginin olduğu söyleşilerde gençlerin yakından tanımak istediği isimlerin yer aldığı söyleşiler, festivalin dikkat çeken bölümlerinden birini oluşturdu.

Konserler, Espor turnuvvaları, sıra dışı atölyeler, söyleşilerle renklenen FoxFest’de, Türkiye’nin en sevilen rock gruplarından Duman, Türk Rap müziğin efsane isimlerinden Ceza ve alternatif rock grubu Büyük Ev Ablukada’nın sahne aldı.

Yasak Elma dizisinin sevilen ikilisi Onur Tuna ve Sevda Erginci de hayranlarıyla küçük bir söyleşide buluştu.

Kadın dizisinden ise Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk, söyleşiye katılanlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sosyal medyada ise başka bir durum yaşanıyordu. Dizinin instagram sitesinden yapılan söyleşi ile ilgili duyurulara izleyicilerin tepkisi ilginç oldu!

Söyleşiye Özpirinçci ve Cindoruk’un olmasına dizide Arif-Bahar aşkını destekleyenlerden gelen tepkiler dikkat çekti.

Başrolde oynayan ikilinin söyleşiye katılmasından sonra, Arif karakterini oynayan Feyyaz Duman’ın olmamasını eleştiren izleyiciler ve Sarp karakterini destekleyenler arasında son derece ilginç mesajlaşmalar olduğu görülüyor.

Feyyaz Duman’ın geri plana itildiğini düşünen izleyenlerin bazıları, onun ön planda olması gerektiğine vurgu yaparken, Sarp ve Bahar’ın aşkını savunanlar da Arifçilere tepki veriyor!

Kadın dizisi oyuncuları FoxFest'e katıldı, izleyici sosyal medyada birbirine girdi! 7

Sezon başından beri Sarbah ve Arbah olarak adeta ikiye ayrılan izleyiciler, dizinin instagram sayfasından Foxfest kadın dizisi ile ilgili paylaşımlara yorum yağdırıyor!

İşte o yorumlardan bazıları:

-Hangi karakterin ne kadar bozuk olduğunu görcez ikinci sezon bekleyin.Bahar gibi bir anneye ne biçim annesin sen diyen Arif ama kızlarının ilk banyosunda Bahar’a sen kadınsın yaparsın diyen de Sarp.İşte aramızdaki fark bu.Arif aşık olmadan önce insan bile değildi!İşte bu da sizin savunduğunuz adam.

-Ne yazık ki o adamın eşi değil o. Alp adını almakla birlikte her türlü hukuksuzluğa bulaşarak eski yaşantısını terk etmiş bir adamdan bahsediyoruz.

-Feyyaz duman istiyoruz ? yeni sezon afişlerde olmalı mutlaka

-Feyyaz nerede?Böyle benim için hic bir mana ifade etmiyor

-Özgeyle feyyaz duman olmalıydı orda

-Millet @duman_feyyaz için izliyor ama Arif geri planda kalıyor çok saçma sarp yokken daha güzel hayatın gerçeklerini izliyorduk pardon ALP ?

-ya bişey dicem siz sarbah yeniden olacağınızı düşünüyorsunuz saçmalık…çok seven bir adamm karısı ve çocuklarının ölümünde hemen gidip başka bir kadınla evlenip çocuk yapmazdi.coluk çocuklu sarp baharın bir daha geri döneceğini düşünüyorsunuz gerçekten komiksiniz .arbah eninde sonunda olacak .ikiside birbirinden hoşlanıyor .bahar kabullenemesede o da hoşlanıyor Arif ten bn .kabullensin artik

-Yanlız hatırlatayım bilmeyenler var söylüyeyim kadın dizisinin başrolleri @canercindoruk ve @ozpirincci bilmeyenler var hatırlatayım
-Şu arifi sevenleri sarpa çok soğuk diyenleri anlamıyorum arkadaşlar sarp rolü gereği öyle nedir bu arif sevginiz

-Evet tabii ki de zor da olsa SarBah olacak.Bahar kocasının yaşadığını öğrense Sarp da aynı şekilde hayatlarına devam mı edecekler?Arif’e başka birini bulacaklar işte kabullenin.O çocukların da Sarp’ın çocukları olup olmadığını anlayacağız.Bir kere ArBah olması olaya ters.Şirin,Pırıl,Arif #SarBah olmasına engel.Dizide de engeller aşılır.ArBah olması için engel var mı acaba?O zaman direk nikah masasına otursunlar.Hey Allah’ım ya.Sizin adınıza üzgünüm.Dizilerde böyle ilerler.

-Feyyaz Duman da Caner Cindoruk da işini en iyisiyle yapan oyuncular bana göre. Tüm ekip gibi. Burda söz konusu olan Arif ve sarp birbirine karıştırmamak gerekiyor.

-canerin başrol olmasi bizi ilgilendirmiyor ,buda arbah in arifin çok sevildigi gerçeğini değiştirmiyor ,sizde bunu kafanıza sokun..twitterda instagramda sosyal medyada turkiyede en çok konuşulan ve sevilen çifti arbah tir ……