Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi saç baş yoldurdu! Enver niye sustu? Şirin’in ipliği niye pazara çıkmadı?

Kadın dizisi saç baş yoldurdu! Enver niye sustu? Şirin’in ipliği niye pazara çıkmadı?

tarafından zk zk

Fox TV’de dün akşam 61. bölümü yayınlanan Kadın dizisinde Bahar’ın herkesi bahçede toplayıp olan biteni öğrenmek istediği anlar heyecanla bekleniyordu.

Yeni bölümdeki bu sahne, fragmanda yer aldığında, Şirin’in ipliğinin pazara çıkacağı ve oynadığı oyunların bir bir ortaya döküleceği düşünülmüştü.

Televizyongazetesi/Detay – Ancak ekran başında diziyi izleyenleri adeta sinir küpü eden bu sahnede Sarp ne kendini yeterince savunabildi ne de diğerleri olanları Bahar’a tüm açıklığıyla anlattı.

Durum öyle bir hale geldi ki Bahar, Sarp’ın yalan söylediğine inanmaya başladı. Şirin’in saplantılı bir aşkla Sarp’ın peşine düştüğü, her yerde onun karşısına çıktığı, peşinden koştuğu, hepsinin onun oyunu olduğu yine anlaşılamadı.

Bahar, Sarp’ın sözlerini şüpheli bulurken Sarp, “Bilmiyorum, saçmalık” sözlerinden başka Şirin’in komplolarına yanıt veremedi.

Kadın dizisi saç baş yoldurdu! Enver niye sustu? Şirin'in ipliği niye pazara çıkmadı? 7

Enver, Şirin’in günlüğünü daha önce okumuştu. Onun adım adım Sarp’ı takip ettiğini biliyordu. Ancak kem küm yanıtlarla Sarp’ı da ortada bıraktı.

Şirin ise Bahar ve Sarp arasında yaşanan gerginliğe yüzündeki sinir bozucu gülümsemelerle izledi.

Şirin’in tavırları karşısında herkesin suskun kalması, yine onun haklı konumuna düşmesi, ekran başındakileri de kızdırdı.

Sosyal medyadan bu sahneye tepkiler yağdı. Tam her şeyin ortaya döküleceği bir anda Sarp’ın da yetersiz kalmasıyla Şirin, olanların en karlısı olarak kaldı.

Tepkiler de bu sahneyle birlikte arttı. Enver’in, Şirin’in yaptıklarını bilmesine karşın bildiklerini anlamamış olması izleyenleri kızdırdı.

Bahar’ın tavırlarını da eleştiren izleyiciler, yaşanan her şeyin suçlusu olan Şirin’in, tereyağından kıl çeker gibi yine suçu başkalarına bırakıp gitmesi isyan ettirdi.

İşte izleyenleri kızdıran o sahne:

Kadın 61. Bölüm Özeti:

Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır.

Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.
Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!