Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, sıfır heyecanla nasıl Ufak Tefek Cinayetler’i geçip ilk sıraya yerleşti?

Kadın dizisi, sıfır heyecanla nasıl Ufak Tefek Cinayetler’i geçip ilk sıraya yerleşti?

tarafından zk zk
Fox TV’de Salı akşamı sezon finali yapan dizi, reytinglerde zirveye yerleşti.

Haftalardır zirveden inmeyen dizinin sezon finali büyük bir merakla bekleniyordu.

Beklentiyi karşılayamasa da dizinin Ufak Tefek Cinayetler’in aksiyon ve heyecan dolu sezon finaline rağmen, nasıl ilk sıraya yerleştiği konusuna Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bir değerlendirme yaptı.

Ufak Tefek Cinayetler’de aylardır Oya-Merve-Pelin ve Arzu’dan birinin ölmesi bekleniyordu aslında. Ancak başrolün harcanması büyük cesaret isteyeceği için böyle bir olay yaşanmadığı ve zayıf halka olan Edip’in ölmesinin de şaşırtıcı olmadığını vurgulayan Oya Doğan, 32 haftadır izleyiciyi oyaladığı görüşünde.

“Oya Toksöz ölseydi ayakta alkışlardım” diyen Oya Doğan, sıradan bir bölümle gelen Kadın’ın neden zirveye yerleştiğini de şöyle değerlendiriyor:

“İzleyici sıradanlığı kandırılmaya tercih etti!

Ahlak ve vicdan sorgulaması

Kayıttan Kadın’ı açıp sezon finaline başlıyorum. Yalan yok Kadın’ın da en zayıf bölümlerinden biri sezon finaliydi. Hastanede geçen, kimsenin kimseyle bir yüzleşme yaşamadığı, Enver ameliyattan çıkacak mı, çıktıktan sonra ne olacak, gömlekler yetişecek mi, ustabaşı atölyede kızları basacak mı, Sarp Pırıl’ı terk eder mi diye bakarken bölüm bitti. Rakibi Ufak Tefek Cinayetler’in aksine ne bağırış, ne kavga, ne yüzleşme, ne entrika, ne de büyük prodüksiyon vardı.

Kadın dizisi, sıfır heyecanla nasıl Ufak Tefek Cinayetler'i geçip ilk sıraya yerleşti? 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Finalde Doruk’un Sarp’ı görüp “baba” demesi dışında sıfır heyecanla geçen bir sezon finali izledik. Bir de sanırım Kadın’da Ufak Tefek Cinayetler’e özenip bir katil yaratmak istediği için Sarp’ın annesi havuzda ölmüşken Pırıl karşısında ağlıyordu. Yeni sezonda Pırıl katil çıkar mı dersiniz, neden olmasın? Ama Kadın’da bunu seviyoruz işte.

İş bize duygu anlatıyor. Seyirci de duygunun peşinden gidiyor. Reyting sonuçları da zaten bunu gösteriyor. Sezon finalinde en büyük alkışı Ceyda hak ediyor. Ahlak ve vicdan üzerine yaptığı konuşma herkesin kendisini sorgulaması gereken konu! Ahlaklı olmakla vicdanlı olmak aynı şey midir?

Ezcümle; sezonun en iddialı iki işi salı akşamı sezon finali yaptı. Bir yanda Bahar ve çocukları, diğer yanda Sarmaşık’ta katil olmak için yarışan kadınlar vardı. İki sezon finali de zayıftı ama kazanan Kadın oldu. İzleyici sıradanlığı, kandırılmaya tercih etti.”