Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi tutunca rakipleri boş durmadı! Gülperi’de Özge Özpirinçci etkisi aranacak!

Kadın dizisi tutunca rakipleri boş durmadı! Gülperi’de Özge Özpirinçci etkisi aranacak!

tarafından zk zk
Fox TV’de geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Kadın dizisi, yeni sezonda pek çok diziye de görünen o ki örnek olmaya devam edecek.

Hem reytinglerdeki hızlı yükselişi, hem oyunculuklar, hem hikaye hem de farklı konusu nedeniyle Kadın dizisi, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan işlerinden birisi oldu.

Kanalların birbiri ardına benzer projeleri ekrana getirip bir kaç bölüm sonra yayından kaldırmasıyla yaşanan hüsranlardan sonra, yeni sezonda Kadın dizisinin örnek alınacak başarılı çıkışı ve ekrandaki pozisyonu, pek çok yapım şirketini de iştahlandırıyor.

Anne dizisiyle gelen akım, Kadın dizisinde de devam etti ve ikisi de Japon uyarlaması olan diziler, hem hayatın olağan akışı içindeki hikayesi, hem oyunculuklar hem de konularıyla cezbetti ve yeni sezonda da kimi dizilere ilham kaynağı olacak.

Bunun ilk örneği de Gülperi dizisi oldu! Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde oynadığı dizide de Kadın dizisindeki gibi hem hikayenin gidişatı hem de oyunculuklar açısından aynı doğallık yakalanabilirse, yeni bir fenomen ortaya çıkmış olacak.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Gülperi dizisiyle ilgili detayları ve başarılı olması için gereken adımları anlatıyor:

“Annenin dramı varsa reyting garanti!

Gümüş, Yer Gök Aşk, Karadayı, Kara Para Aşk, Karagül, Kara Yazı, Siyah Beyaz Aşk projelerinin hikaye ve senaryosunda imzası bulunan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat yeni bir projeyle geliyor. Yapımını TİMS&B Productions’ın üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor. Dizinin adı Gülperi. Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimleri Gaziantep’te gerçekleşiyor. Gülperi; kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir annenin dramını anlatıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi’nin bu yolculukta en büyük destekçisi ise avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; Kadir’in desteğiyle karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Kadın dizisi tutunca rakipleri boş durmadı! Gülperi'de Özge Özpirinçci etkisi aranacak! 8

Buraya kadar her şey bu projenin tutmasının neredeyse garanti olduğunu söylüyor. Konu annelik olunca bu ülkede akan sular duruyor. Eğer senaryo, reji ve oyunculuklar bir annenin gerçek dramına hizmet ediyorsa reyting garanti! Mesela Kadın dizisi… Bu projede de Kadın’ın mayası var. Fakat Kadın’da Özge Özpirinççi’nin bize sunduğu anne o kadar doğal, o kadar gerçek, o kadar bizden bir karakter ki onu sanki en yakınımızmış gibi kabullendik. Nurgül Yeşilçay da izleyiciye aynı doğallığı geçirebilirse tutmaması için hiçbir sebep yok!”

Kadın dizisi tutunca rakipleri boş durmadı! Gülperi'de Özge Özpirinçci etkisi aranacak! 9

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN