Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi yeni bölümde sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor… Bahar, Sarp’ı ihbar mı edecek?

Kadın dizisi yeni bölümde sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor… Bahar, Sarp’ı ihbar mı edecek?

tarafından zk zk
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, yarın akşam 52. bölümüyle ekrana gelecek.
Televizyongazetesi/Detay

Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrolüünde oynadıkları dizinin bir önceki bölümde Sarp ve Bahar’ın ayrı kaldıkları dönem boyunca neler yaşadıklarını birbirlerine anlattıkları ve yüzleştikleri sahnede, Pırıl da bu konuşmaları dinlemiş ve sonrasında sinir krizi geçirmişti.

Pırıl’ın ilaç için intihar etmeye çalışması üzerine Bahar durumu farkedip onu kurtarmıştı.

Bu bilgi Suat’a ulaştığında kızını almak için kapıya gelmiş, Sarp’ın itirazına karşın Pırıl, babasıyla gitmek istemişti.

Bahar’ın, artık çocuklarıyla yaşadığı koşullardan yorulup evine dönmek istemesi ve Pırıl’dan kendisini de götürmesini istemesiyle dizinin 51. bölümü final yapmıştı.

Kadın dizisi yeni bölümde sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor... Bahar, Sarp'ı ihbar mı edecek? 7

Yeni bölümde ise sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istememektedir. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini ister. Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıdır. Ama Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirecek midir?

Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklanır ve büyük bir şok içinde ne yapacağını bilemez. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacaktır?