Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Arif’in haline çok üzüleceksiniz!

Kadın dizisinde Arif’in haline çok üzüleceksiniz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi, yeni sezon tarihi açıklandı ve izleyici şimdi heyecanla yeni bölümleri bekliyor.

Fox TV’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi, 2 Ekim Salı akşamı 33. bölümüyle ekranda olacak.

Özge Özpirinçci’nin performansıyla göz doldurduğu dizide, usta oyuncular Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol da dizinin sevilmesinde büyük etken oldu.

Aynı zamanda Şirin karakteriyle bizi delirten Seray Kaya ve Nisan ve Doruk’u oynayan küçük oyuncular da diziyi sürükledi.

Tabii Arif’i unutmamak gerek! Pek çok sinema filminde rol alan ancak televizyon ekranında bir kaç dizide küçük rollerde oynayan Feyyaz Duman’ı televizyon izleyicisi ilk kez tanıdı.

Duman, Arif karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kurdu. Bahar’ın en büyük destekçisi Arif, fedakar ve sevecen halleriyle gönüllere taht kurdu ve izleyicileri adeta ikiye böldü!

Dizinin ilk başında Sarp ve Bahar’ın aşklarını izleyen takipçilerin bir kısmı, “Sevgi emektir, fedakarlıktır” diyerek Arif ve Bahar aşkını Arbah olarak sosyal medyada nitelendirip bu aşkı ön plana çıkardılar.

Kadın dizisinde Arif'in haline çok üzüleceksiniz! 7

Sarp ve Bahar’ın aşkını destekleyenler de ikilinin biri araya gelmesini istiyor ve SarBah olarak sosyal medyadan destek veriyorlar.

Sarp’ın yaşadığını öğrenmesiyle Bahar’ın iki aşk arasında kalacağı ve birinden birini seçeceği düşünülüyor ve herkes kendi safında yorumlarla destek veriyor sosyal medyada.

Durum nasıl olacak, olaylar nasıl gelişecek bilmiyoruz ama gelen bir haber Arbah’çıları fena halde üzecek gibi^

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde geçtiğimiz günlerde dizi fragmanlarına bakıldığında en çok endişe veren karakterlerden birisinin de Kadın dizisinin Arif’i olduğunu belirtmiş ve “Görünen o ki adamcağız tüm o insanlığına rağmen gözyaşıyla cezalandırılacak. Bu durum iç burkuyor…” ifadesini kullanmıştı.

Gidişata bakılırsa Sarp ve Bahar’ın karşılaşması an meselesi ve bu noktadan sonra Bahar ve Arif için işler iyice güçleşecek!