Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar artık kritik eşikte! Şirin’in eline düştü!

Kadın dizisinde Bahar artık kritik eşikte! Şirin’in eline düştü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin Kadın dizisi, dün akşam 34. bölümle ekrana geldi.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın baş rolünde oynadıkları dizide, Bahar’ın durumu iyice kötüleşti!

Yardım istemek için Yeliz ve Ceyda’nın kapısını çaldı ama gömlekleri satmak için pazara giden ikili, Bahar’ın telefonunu açmadı.

Arif’e de ulaşamayan Bahar, evinin banyosunda yığılıp kaldı. Çocukları almaya gitmeyince, öğretmenleri Musa’ya ulaştı. Musa, Yeliz’i arayıp durumu anlattı.

Hatice’ye gelen telefondan Bahar’ın çok kötü durumda olduğu anlaşıldı.

Hatice telaşla evden çıkarken, Enver ve Şirin’e hissettirmemeye çalıştı.

Bu arada Şirin’in çantasında Suat’tan aldığı yüklü miktardaki para bulan Enver, Şirin’den şüphelendi. Paranın kaynağını sorduğunda Şirin’le kavga ettiler ve Şirin evi terk etti.

Hatice, Bahar’a yetişmeye çalışırken bindiği takside Şirin’e ulaşamadığı için Enver’i aradı. Ona bir şey hissettirmemeye çalışırken Şirin’in evi terkettiğini öğrendi.

Kadın dizisinde Bahar artık kritik eşikte! Şirin'in eline düştü! 7

Bu arada Şirin, bavulunu alıp Suat’ın yanına gitti ve parayı bulan babasının onu evden kovduğunu söyleyerek, sorumlusunun Suat olduğunu, kendisine kalacak bir yer bulmasını istedi.

Suat’ın hastaneye babasını görmeye geldiğini ve az kalsın Bahar’la karşılaşacaklarını da anlattı. Suat, bu bilgi kaynağını kaybetmemek için Şirin’in kendi evinde kalabileceğini söyledi.

Enver, Hatice ile konuşurken kapı çaldı. Açtığında karşısında Sarp’ı gördü.

34. bölüm bu sahneyle son buldu. Şimdi herkes Bahar’ın durumunu merak ediyor. En önemlisi de çok fazla vakti kalmayan Bahar’a bir an önce ilik nakli yapılması gerekiyor. Ancak Şirin ortada yok!

Bu durum nasıl çözülecek? Bahar’a ne olacak? Sarp, Enver’den Bahar’ın yaşadığını öğrenebilecek mi?

İşte bu sorularla dizi bölüm finali yaptı. Yeni bölüm için heyecan iyice arttı.

Kadın 35. bölüm tanıtımı: