Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar, Şirin’i köşeye sıkıştırdı ama izleyici çok kızdı!

Kadın dizisinde Bahar, Şirin’i köşeye sıkıştırdı ama izleyici çok kızdı!

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin dün akşam ekrana gelen 57. bölümünde Bahar, Sarp ve çocuklar, Hatice’nin evine nasıl gittiklerini avukat Kısmet’e anlattılar.

Nezir’in gece yarısı aldığı ani kararla bir anda hepsini serbest bıraktığı anlaşıldı. Nezir’in bunu neden yaptığı anlaşılamazken, Bahar, bir süre annesinin evinde kalmaya karar verdi.

Televizyongazetesi/Detay

Ancak tabii evdeki büyük tehlike Şirin’i, çocuklardan uzak tutmaya çalıştı Bahar. Şirin her seferinde olmadık tavırlar sergilemeye başlayınca da onu köşeye sıkıştırıp sert bir dille uyardı.

“Çocuklarımdan uzak dur” diyen Bahar’a Şirin, “Benim iliğim sayesinde hayattasın” dedi ama yanıtını da sert aldı! Bahar “Benim, çocuklarımın ve kocamın hayatını mahvettin. Sana bir borcum yok” diyerek Şirin’in böbürlenip durmasına imkan tanımadı.

Şirin, her şeyin kendi suçu olmasına karşın yine üste çıkmaya çalışıp “Vapurda öyle davranmak için sebebim vardı” demeye kalktı ama Bahar onu bir hışımla duvara sıkıştırıp “Benim de sana böyle davranmak için sebebim var ama davranmıyorum” diyerek Şirin’in gözünü korkutmayı başardı.

Kadın dizisinde Bahar, Şirin'i köşeye sıkıştırdı ama izleyici çok kızdı! 7

Ancak bu durum ne kadar sürer bilinmez. Çünkü Şirin, Sarp ve Bahar ile aynı evde olmaktan hiç mutlu değil. Zaten ilk fırsatta Suat’a Sarp’ın orada olduğunu da yetiştirdi.

Diziyi izleyenler, Şirin’in yaptıkları karşılığında henüz Bahar ve Sarp’tan gereken dersi alamadığı görüşünde. Hala yaptıklarının cezasını gerçek anlamda çekmemiş olması, diziyi izleyenleri kızdırıyor. Korkunç şeyler yapan, ablasının ve çocuklarının hayatının mahvolmasına sebep olan Şirin ile ilgili pek çok gerçeği Sarp’tan öğrendi Bahar.

Buna rağmen nasıl ona dersini vermediğini izleyici soruyor! Bir nebze olsun son bölümde Bahar’ın ona gözdağı vermesi izleyicinin içinin yağlarını eritmiş olsa da henüz Şirin’in yaptıklarının hesabını vermediği ve okkalı bir derse ihtiyacı olduğu görüşünde izleyenler.

Bakın sosyal medyada izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları:

-Ya kendi çektiklerini bir kalem silebilir sineye çekebilirler Bahar ve Sarp Ama çocuklarının çektikleri yokluk acı ve çaresizlik için Şirin’e çoktan dünyayı dar etmeliler Ayrıca bu derece bir dengesiz psikopatın çocuklara yaklaşmasına konuşmasına nasıl izin veriyorlar anlamıyorum, ne biçim anne baba

-Bahar çok pısırık duruyor ben olsam saçını başını yolardım Şirin’in. herşeyi öğrendiği halde bu kadar sessiz kalması sinir bozucu hep sarpa yükleniyor

-Bahar çok pısırık duruyor ben olsam saçını başını yolardım Şirin’in. herşeyi öğrendiği halde bu kadar sessiz kalması sinir bozucu hep sarpa yükleniyor

-Bu devran ne zaman dönecek? Tamamen konudan saptınız. Şirin ne zaman cezasını bulacak?

-Senin üzüldüğünü görünce içimin yağları eriyor şırin

-Şirin senin evin orası değil. Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

-Sirinin yine sarp takinsi ortaya çıkıyor galiba ikinci bir vapur vakası gerceklesmesi yakındır

-Boyle kardes dusmana bile verilmesin

İşte Bahar’ın Şirin’i sıkıştırdığı o anlar: