Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar ve Sarp sonunda yüzleşti! İzleyici yine ikiye bölündü!

Kadın dizisinde Bahar ve Sarp sonunda yüzleşti! İzleyici yine ikiye bölündü!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Fox TV’nin başarılı dizisi Kadın’da bu hafta izleyicilerin uzun zamandır beklediği sahne ekrana geldi.

Haftalardır peşlerindeki adamlardan kaçmak için bir dağ evinde saklanmalarına rağmen, Sarp Bahar’a kendisini ölü zannettikleri dönemde neler yaşadığını anlatmıyordu. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne, Bahar ve Sarp’ın bu konudaki yüzleşmesi damgasını vurdu.

Dünkü bölümde Sarp sonunda başından geçenleri Bahar’a anlattı. Bahar, Sarp’ın vapurdan düşmesine neden olan kişinin Şirin olduğunu öğrendi ve kardeşine olan öfkesi bir kat daha arttı. İzleyiciler, şimdi Bahar’ın Şirin’e bu konuda hesap sormasını bekliyor.

O gece kendisini teknesine alıp hayatını kurtaran Pırıl’a yardım ederken yanlışlıkla birisini öldüren Sarp bu nedenle ortaya çıkamadığını ve oğlunun intikamını almak isteyen Nezir’den kaçmak zorunda kaldığını anlattı.

Ancak, Sarp “Çektiğin acı gerçek olursa o zaman benim öldüğüme inanırlardı” diyerek bir süre bilerek ortaya çıkmadığını söyleyince, Bahar acısına rağmen öfkesine hakim olamadı. Öte yandan, Sarp’ın evli ve iki çocuklu olduğu gerçeğini de sorgulayan Bahar öğrendiklerine rağmen Sarp’ı affetmedi.  Hatta, Sarp’a Arif’i sevdiğini söyledi.

Kadın dizisinde Bahar ve Sarp sonunda yüzleşti! İzleyici yine ikiye bölündü! 7

Diziyi takip eden izleyiciler uzun zamandır Sarp ve Arif  konusunda ikiye bölünmüş durumdalar. Sarp’ın sadece Bahar ve ailesini barıştırmaya çalışırken başına gelenlerden dolayı hayatının karardığını ve onun masum olduğunu düşünen izleyiciler kadar, Bahar’ın öldüğünü zannettiği dönemlerde hemen Pırıl ile yakınlaşmasından dolayı kızgın olanlar da var.

Bazı izleyiciler ise Bahar’a her daim destek olan Arif’in hakkının yendiğini savunuyor ve “Sarp zengin bir hayat sürerken Arif Bahar’a yardım ediyordu” diyerek Bahar’ın Arif’i seçmesi gerektiğini düşünüyor.

Sarp’ın ortaya çıkmasından sonra Arif’in sahnelerinin azalmasına da tepki gösteren izleyiciler “Biz Bahar’ı Arif ile sevdik. Sarp keşke ölmüş olarak kalsaydı” diyor. Bahar’ın haftalardır Sarp ile dağ evinde kalmasından sıkılan izleyiciler artık onun mahallesine ve evine dönmesini de istiyor.