Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde beklenmedik bir kişi ortaya çıkıyor! Kim bu adam?

Kadın dizisinde beklenmedik bir kişi ortaya çıkıyor! Kim bu adam?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde ilk kez Nezir ismi telaffuz edildi.

Dizinin izleyicileri sosyal medyada Nezir’in kim olduğuna dair tahminler yürütmeye başladılar.

Pırıl ve Suat’ın, Sarp’ın varlığından haberi olmaması için çalıştıkları anlaşıldı ama Nezir’in kim olduğu hala esrarını koruyor.

Yayınlanan 31. bölümde geçen Nezir’in, ikizlerin babası olduğu tahminleri yapılıyor.

Tahminler doğru mu henüz bilmiyoruz ancak Şirin’in Suat’ın evine gittiği gün, Pırıl da geldi ve “Olayları durdurmak için ne bekliyorsun? Nezir’in ölmesini mi bekliyorsun? Çünkü bunun dışında başka çözümün yok gibi geliyor bana” şeklinde bir cümle sarfetti.

 

 

İlk kez geçen Nezir ismi, Suat ve Pırıl’ın çok korktuğu, Sarp’ın yaşadığını bilmemesi gereken kişi olduğu konuşulmakta.

Babasının Pırıl’a “Evet Nezir’in ölmesini bekliyorum. Sen de Bahar’ın ölmesini mi beklersen iyi edersin. Çünkü senin de bir çözümün yok!” sözleri üzerine merak iyice artmaya başladı.

Pırıl, Bahar ve çocukların yaşadığını Sarp’a söylemek istediğini ve bu şekilde yaşayamadığını söylese de Suat kızına karşı çıktı. Tüm bu konuşmaları dinleyen Şirin ise, şaşkınlık içinde kalakaldı.

Kadın dizisinde beklenmedik bir kişi ortaya çıkıyor! Kim bu adam? 7

Görünen o ki Pırıl’la Suat’ın endişelendiği ve kendilerini tehlikede bırakan kişi Nezir. Suat, Jülide meselesini de halledeceğini söyleyince izleyici iyice meraklandı.

Sarp’ın köşe bucak kaçtığı anlaşılan bu kişinin varlığı, Bahar ve Sarp’ın buluşmasını da engelliyor anlaşılan.

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Şimdi herkesin kafasında aynı sorular oluştu: “Nezir kim? Aslında Sarp ve Pırıl’ın çocukları sandığımız ikizler, Nezir’in çocukları mı? Neden Sarp’ın yaşadığının bilinmesi saklanıyor?”

Kadın dizisi sezon finaline hazırlanırken bu sorular yanıtını bulacak mı henüz bilmiyoruz ancak Nezir konusu izleyenlerin kafasını hayli meşgul etmeye başladı.

İşte kafaları karıştıran o sahne: