Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde beklenmeyen şok gelişme! Arif, Yeliz cinayetiyle mi suçlanacak?

Kadın dizisinde beklenmeyen şok gelişme! Arif, Yeliz cinayetiyle mi suçlanacak?

tarafından zk zk

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadığı Kadın dizisinin 52. bölümde şok üstüne şok yaşatan dizinin yeni bölümünde ise daha büyük şoklar yaşayacağız.

Dizinin hemen ardından gelen 52. bölüm tanıtımında ise Sarp ve Suat’ın kavga ettikleri, çocuklarını göndermek istemeyen Sarp’ın “Bahar benim karım. Hep oydu, hep de olacak” sözleri dikkat çekti.

Bu arada Arif’in dükkanına polislerin geldiği ve bir silah buldukları, Arif’in gözaltına alındığı da yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken sahneler oldu. Arif’e birilerinin tuzak kurduğu anlaşılan sahnede neler olacağı ise merak konusu.

Silahın Yeliz’i vuran silah olduğu ihtimalleri sosyal medyada tartışılırken, Yeliz cinayetinin kendisine yüklenmesiyle Arif’in karşı karşıya geleceği konuşulmakta! Nezir’in yeni bir hamle ile Arif’in başını yakmaya çalıştığı düşünülüyor.

İşte 52. bölüm özeti:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arif ile kaçmaya çalışırken Sarp’a yakalanan Bahar ne yapacağını bilemez. Artık Sarp ile o evde kalmak istemese de Sarp ve Arif’in kavgasından sonra olayın iyice büyümesini önlemek için eve geri dönmek zorunda kalır. Sarp ise Bahar’ın Arif ile kaçmaya çalıştığını gördükten sonra deliye döner. Bahar’ın tüm olanlardan sonra bir de Arif’i sevdiğini itiraf etmesi ise Sarp’ı mahveder.

Pırıl ise Sarp’ın Bahar’a olan aşkının her gün şahidi olmaktan çok sıkılmıştır ve dayanamayıp isyan eder. Sarp’a olan aşkı tüm yaşananlardan sonra onu çok düşüncesizce bir şey yapmaya iter. Emre’nin Şirin’e olan ilgisinin farkına varan Hatice ise, Suat’tan kurtulma düşüncesiyle oldukça sevinmektedir. Şirin’in bir diğer versiyonu olan İdil ise, Şirin’e karşı gardını çoktan almıştır. Birbirlerini hiç sevmeyen bu ikili birbirlerinin arkasından kuyularını kazmaya devam edecektir.