Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde bir armut meselesi var ki, işin içinden çıkılamıyor!

Kadın dizisinde bir armut meselesi var ki, işin içinden çıkılamıyor!

tarafından ker_def

Kadın dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşuyor. Dizinin 53. bölümünü 12 Mart Salı akşamı izledik. Ancak dizide öyle dikkat çeken bir armut meselesi var ki, sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sarp karakterinin başına ne geliyorsa sanki bu armutlar yüzünden geliyor.

Televizyon Gazetesi Detay

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve salı akşamları reytinglerin ilk sırasında yer alan ‘Kadın’ dizisinin yeni bölüm fragmanı heyecan yaratmıştı.

Yarın akşam 53. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide; Nezir’in Sarp’ı bulabilmek için Bahar ve çocukları rehin aldığı anlaşılıyor. Hatta; Pırıl ile karşı karşıya gelen Nezir onu da rehin alacak gibi görünüyor.

Sarp’ın telaşlı bir şekilde araba kullanırken kaza yaptığının görüldüğü fragmanda izleyicinin dikkatini ise kaza sırasında etrafa savrulan meyveler çekti.

Hatırlanacağı üzere; dizinin ilk bölümünde Sarp denize düşerken de elinde Bahar’a götürmek üzere aldığı armutlar vardı.

Şimdi, dizinin 53. bölümündeki kaza sahnesinde yine armutu gören izleyenlerden “Sarp’ın başına ne geliyorsa bu armut yüzünden geliyor”, “Armut varsa Sarp’ı bir 5 sene daha öldü bileceğiz” gibi esprili yorumlar geliyor.

Dizinin 53. bölümünde kaza geçiren Sarp bacağından yaralandı. Bahar ve çocuklardan sonra Pırıl ve çocukları da Nezir tarafından alındı. Sarp ise çocuklarını kurtarmak için Nezir’e teslim oldu. Nezir’in ne yapacağı merak ediliyor ama Doruk’u ailesinden koparması ihtimali gündemde…