Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü!

Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü!

tarafından zk zk

Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü! 8

Jale’yi ayrılmak istemesinde haklı görseler dahi, Musa’nın evliliğini kurtarmak için o kadar çok uğraşıp evden ayrıldıktan sonra Jale’nin onu kıskanma haline girmesi, izleyenleri de kızdırdı.

Sosyal medyadan Jale’ye tepkiler yağdı. Diziyi izleyenler genel olarak Jale’yi sevmelerine karşın yaptığı tavırların bencilce olduğu yönünde yorumlar yapıyor ve Jale’nin Musa’nın değerini ancak kaybettikten sonra anlayabileceği görüşünü paylaşıyorlar.

Kadın dizisinde bir karakter var ki izleyicileri adeta ikiye böldü! 9

Hatta pek çok izleyici Yeliz ve Musa’nın çok iyi bir çift olacağı kanısında. Musa’nın evi temizlemesinde yardımcı olduğu Bahar’a tatlı, Yeliz’e ise bir buket çiçek almasından sonra bu ilişkinin çoktan başladığı görüşünde.

Olaylar ne şekilde ilerler henüz bilemiyoruz ancak görünen o ki Yeliz’in, Musa’ya olan ilgisi devam edecek. Bu sırada boşanma hazırlıkları yapan Jale de belki bir kez daha evliliğini gözden geçirecek. Sonunda seçim ise Musa’ya kalacak… İzleyenlerin pek çoğu bu kanıda.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada kimi izleyenler “Jale’nin aklı başına gelir böylece” şeklinde düşüncelerini paylaşsa da Jale’nin çok gerçekçi ve cesur davrandığını düşünen izleyenler ise, Musa’nın mutlu olacağını görünce Jale’nin de ona onay vereceği görüşünde.

Bakalım izleyenleri bu denli ikiye bölen ve sonrasında da çok kızdıran Jale, Musa ile evliliğinde nasıl bir adım atacak?