Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde düşmanlar ama kamera arkasında durum bambaşka!

Kadın dizisinde düşmanlar ama kamera arkasında durum bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinde iki karakter var ki ellerinden gelse birbirlerini bir kaşık suda boğarlar!

Özellikle son haftalarda restleşmeleri ve kavgalarıyla gündeme gelen bu iki karakter Sarp ve Arif.

Dizide şu anda onlar karşı karşıya geliyor ancak Sarp’ın ölmediğinin ortaya çıktığı bölümden beri, izleyiciler sosyal medyada çoktan ikiye bölünmüştü bile!

Bahar’ın yaşadığı her zorlukta yanında olan, ona beslediği masum aşkıyla hayatını kolaylaştırmak için her şeyi yapan, babaları yokken Doruk ve Nisan’ı sahiplenen, mahallede herkesin derdine koşan Arif, izleyicilerin bir bölümü için Bahar’ın tercih etmesi gereken kişi.

Bir kısım izleyici de Sarp’ın başına gelenlerden kendisinin suçlu olmadığı, onun masum olduğu, Bahar ve çocuklarından uzak kaldığı yıllarda yaşadığı acıları hesaba katıp Bahar’ın onu seçmesi gerektiği düşüncesinde.

Dizide şu anda Bahar bir seçim yapmış değil. Arif’le olan ilişkisini bitirdi ama Sarp’ı da hayatına almadı. Çocuklarının babası olarak kabul etti onu.

Kadın dizisinde düşmanlar ama kamera arkasında durum bambaşka! 8

Sarp’ın, Bahar’ın üst katındaki evi Arif’in babasından kiralamasıyla, ikili arasında şiddetli bir kavganın fitili ateşlendi!

Her fırsatta birbirlerine rest çekiyorlar. Bakışlarından bile düşmanlık akıyor.

Feyyaz Duman’ın oynadığı Arif ve Caner Cindoruk’un oynadığı Sarp’ın kavgası ne zaman bitecek bilinmez ama kamera arkasında durum hiç de öyle değil!

İki oyuncu, kamera önünde sürekli tartışsa da kamera arkasında iyi arkadaş olduklarını yayınladıkları bir fotoğrafla ortaya koydular.

Feyyaz Duman, dizinin çekimleri sırasında karavanda dinlenirken Caner Cindoruk ile çektikleri bir fotoğrafı, instagram sayfasının Story bölümünden paylaştı.

Paylaşımına da esprili bir not düşerek Caner Cindoruk’u övdü. Feyyaz Duman, “Bi kere güzel adam! İşi var, sigortası var, emekliliği var. Allah övmüş de yaratmış. tutututu” notunu düştü.

İşte Feyyaz Duman’ın o paylaşımı:

Kadın dizisinde düşmanlar ama kamera arkasında durum bambaşka! 9