Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Enver ve Camdaki Kız’daki Adil gibi, masalsı karakterler Şerif Erol’un peşini bırakmıyor!

Kadın dizisinde Enver ve Camdaki Kız’daki Adil gibi, masalsı karakterler Şerif Erol’un peşini bırakmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Usta oyuncu Şerif Erol diziler sayesinde çok geniş bir kitle tarafından tanınıyor ama onun açısından tiyatro hayatının vazgeçilmezi. Şerif Erol’u rol aldığı tiyatro oyunlarında izleyenler tanımlaması ise ‘tam anlamıyla döktürüyor’ şeklinde…

Tiyatronun yanı sıra sinemada ve dizilerde birbirinden farklı karakterlerde izlediğimiz Şerif Erol, ustalığını yükünü omuzladığı tüm rollerinde sergileyen, oldukça başarılı bir sanatçı… Birçok izleyici için ise ünlü oyuncu halen Kadın dizisindeki Enver’den başkası değil…

Cumhuriyet gazetesindeki röportajında Enver karakterinin senarist Hande Altaylı tarafından ‘masalsı bir iyilikle’ yazıldığını ifade eden Şerif Erol, kendisini Enver kadar iyi birisi olarak tarif edemiyor.

Şerif Erol, “Enver karakteri çok iyi bir karakter olarak yazıldı Hande Altaylı tarafından. Masalsı bir iyilikte yazıldı bana kalırsa, kötü bir adam değilim ama ben Enver kadar iyi bir adam değilim, o çok iyi bir adam” diye konuşmuştu.

Kadın dizisinde Enver ve Camdaki Kız'daki Adil gibi, masalsı karakterler Şerif Erol'un peşini bırakmıyor! 7

Şerif Erol, dizilerde iyi insanlara ihtiyaç olduğunu düşünüyor ve bu yolla topluma önemli bir mesaj verildiğini savunuyor. İyi insanları dizilerde görmeye toplumun ihtiyacı olduğunu da düşünen Şerif Erol, şu sözleriyle de toplumun geldiği noktaya vurgu yapmıştı: “O kadar çok kötülük, tatsızlık, iticilik ve antipatiklikle karşılaşıyoruz ki; o kadar çok kolumuz kanadımız kırılıyor, yüzümüz yere eğiliyor ki, bu masalsı iyilik insanlara çok özledikleri bir şeyi verdi. Onun için de bu karakter çok sevildi.”

Kadın dizisindeki Enver karakterinin başarısının ardından da Şerif Erol’a yine masalsı iyilikle yazılmış rol teklifleri üst üste geliyor. En son Camdaki Kız dizisinde Adil karakteriyle yine benzer bir adama hayat veren Şerif Erol, şimdi de yine iyilik dağıtan bir adam rolüyle yeni doktor dizisi Yeni İstanbul’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Şerif Erol’un dizide canlandıracağı Azerbaycanlı doktor Ali Haydar Oruçov karakterinin de izleyenleri rahatlatan ve masalsı iyilik tadı veren bir yönü olacak gibi gözüküyor.

Hikaye içinde sevdiği insanları terk etmeyen, onlara destek olan ve ayakta kalmalarını sağlayan bir karakter görmeyi bekliyoruz.

Geleneklerine ve sevdiklerine bağlılığı ile Şerif Erol’un Yeni İstanbul dizisinde de yine Kadın ve Camdaki Kız’da olduğu gibi izleyicilere güçlü mesajlar vereceği anlaşılıyor.

Gerçek hayatta olması artık zorlaşan ‘masalsı iyilikler sunan’ karakterlerde Şerif Erol artık yapımcıların ilk tercihi noktasına da gelmiş görünüyor.