Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde herkesi şaşırtan gelişme! Bahar, Sarp ve çocuklar nasıl kurtuldu?

Kadın dizisinde herkesi şaşırtan gelişme! Bahar, Sarp ve çocuklar nasıl kurtuldu?

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin 56. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı.

Yeni bölümde Arif’in kardeşi Kısmet, yaşananları soruşturmaya başlıyor. Nezir’le ve ölen oğluyla ilgili bilgilere ulaşan Kısmet’in bu çalışmaları Nezir de duyuyor.

Kısmet’e gelen sürpriz bir telefon ise olayları başka bir yere yönlendiriyor. Sarp, görüntülü olarak Kısmet’le konuşuyor ve Nezir Korkmaz’ın evinde alıkonulduklarını söylüyor.

Kadın dizisinde herkesi şaşırtan gelişme! Bahar, Sarp ve çocuklar nasıl kurtuldu? 7

Bu konuşma sonrasında eve polisler geliyor ama Sarp ve diğerlerini bulamıyorlar.

Tanıtımın sonunda Bahar, Sarp, Doruk ve Nisan’ın Enver’in kapısını çaldığı anlar ise dikkat çekiyor. Nasıl kurtuldular, oraya nasıl geldiler büyük merak konusu. Bu soru yanıtını yeni bölümde bulacak.

İşte Kadın 56. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kardeşinin avukatı olduğunu öğrenmesiyle kafası karışan Arif’in bu süreçteki en büyük şanslarından biri Kısmet’tir. Olayı en ince detaylarına kadar inceleyen Kısmet, abisine atılan iftirayı çözene kadar bu işin peşini bırakmayacaktır. Araştırmaları sonucunda da Arif’in sırrına çok yaklaşan Kısmet, Arif’i hapishaneden kurtarabilecek midir?

Eli kolu bağlı olan Sarp, tüm olanların kendi suçu olduğunu düşündüğü için her geçen gün kendinden daha çok nefret eder. Bahar, Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışsa da, Sarp’a bir zarar verilmesinden çok korkmaktadır. Sarp ile bir oyun oynayan ve bir seçim yapmasını isteyen Nezir ise, onun canını yakmak için birine zarar vermekte kararlıdır.