Ana sayfa Foto Galeri Kadın dizisinde herkesin içinin yağları eridi adeta! Şirin fena köşeye sıkıştı!

Kadın dizisinde herkesin içinin yağları eridi adeta! Şirin fena köşeye sıkıştı!

tarafından zk zk
Kadın dizisinde herkesin içinin yağları eridi adeta! Şirin fena köşeye sıkıştı! 7
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un oynadığı Kadın dizisi, dün akşam ekrana gelen 17. bölüm, ekran başında diziyi izleyenlere gergin anlar yaşattı.

Bahar’ın evden gitmesi için hiç bir kötülükten kaçınmayan Şirin, en sonunda işi çocuklara kadar vardırdı. Bu durum diziyi izleyenleri çileden çıkarırken, Şirin’in yaptığının ortaya çıkması da yürekleri bir nebze olsun rahatlattı.

Hastalığı gittikçe ilerleye Bahar, Şirin’in oyunları sonucu geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde annesi tarafından evden gitmesi istenince yaşadığı dramı gözler önüne sermişti.

Çocukları için annesinin evinde kalmak zorunda olan Bahar, vücudundaki yaraları annesine gösterip “Kızını nasıl bir halde evden kovduğunu asla unutma. Beni asla unutma” diyerek ekran başındakilerin de boğazına adeta yumruk olan o sözleri sarfetmişti.

Bu durum üzerine Hatice gönlü razı olmasa da Şirin’in oyununa gelerek Bahar’a evi satıp ona para vereceğini ve ayrı bir yerde oturması gerektiğini söyledi.