Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde iki sürpriz isim ortaya çıktı! Üstelik birisi çok tanıdık!

Kadın dizisinde iki sürpriz isim ortaya çıktı! Üstelik birisi çok tanıdık!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Kadın dizisini izleyenler, iki yeni karakterle karşılaştı.

Dizide uzun süredir esrarını koruyan bir isim ortaya çıktı sonunda.

Geçtiğimiz hafta Pırıl ve Sarp’ın neden kaçtıkları, Suat’ın neden bu kadar çok korktuğu ortaya çıkmıştı.

Pırıl’ın eski kocası madde bağımlısı Mert, öldürülmüş ve cinayetin sanığı da Sarp’tı.

Pırıl, gemiden düşen Sarp’ı, tekne gezintisi yaptığı boğazdan kurtarmış ve karaya çıktıklarında oturdukları yalıda onu eski kocası Mert karşılamıştı. Pek tekin bir tip olmayan Mert, terkedilmenin öfkesiyle Pırıl’a saldırıp, Sarp’ı da onun sevgilisi sanmış ve Pırıl’ı öldürmek istemişti. Sarp’ın engel olmaya çalışırken yaşanan kavgada Mert vurulup öldürülmüştü. Mert, çok zengin ve karanlık işler çeviren Nezir isimli bir adamın oğluydu ve bu olay sonrasında Pırıl, yaralı olan Sarp’ı da alıp kaçmıştı.

Kadın dizisinde iki sürpriz isim ortaya çıktı! Üstelik birisi çok tanıdık! 8

Daha sonrasında Nezir gibi bir adamın sağ bırakmayacağı Pırıl ve Sarp’ın yurtdışına kaçtıkları anlaşıldı.

Yeni bölümde Sarp, Pırıl’a Nezir’in ölmek üzere olduğu ve bitkisel hayatta olduğunu, çok az bir ömrünün kaldığını anlatarak artık korkmaları için bir sebep bulunmadığını söyledi.

Daha sonra bir kadın ortaya çıktı ve bir evin içinde bağırıp çağırıyor, Nezir’i görmek istiyor ancak adamlar ona engel oluyorlardı. Kadının, Nezir’in eski karısı olduğu öğrenildi. Diziyi izleyenler, yeni oyuncuyu hemen tanıdı. Fox’un Bizim Hikaye dizisinde geçtiğimiz sezon Şeyma karakterini oynayan Evrim Doğan’dı.

Kadın dizisinde iki sürpriz isim ortaya çıktı! Üstelik birisi çok tanıdık! 9

Diğer sürpriz ise kadının evden gitmesinden sonra ortaya çıktı. Nezir’in odasına doktor ve en güvendiği adam dışında kimse giremiyordu. Adam yukarı çıktı ve Nezir’i gördük. Söylendiği gibi Nezir bitkisel hayatta değil sapasağlamdı üstelik spor yapıyordu. Nezir’i oynayan kişi de Hakan Karahan’dı.

Anlaşılan o ki Mert’i öldüren kişiye ve Pırıl’a ulaşmak için bitkisel hayatta olduğu, ölmek üzere olduğu yalanını uydurmuş, ortaya çıkmalarını bekliyor.

Bakalım yeni bölümde Nezir’le ilgili nasıl gelişmeler yaşanacak…