Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde izleyiciler Ceyda’yı artık böyle görmek istemiyor!

Kadın dizisinde izleyiciler Ceyda’yı artık böyle görmek istemiyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’nin reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren başarılı dizisi Kadın’da başkarakter Bahar kadar sevilen ve izleyicinin haline üzüldüğü karakterlerden birisi de Ceyda.

Gökçe Eyüboğlu’nun hayat verdiği Ceyda karakteri oyuncunun kariyerinin de dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Bu diziyle hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen oyuncuyu bu diziden sonra da ekranlarda sıkça görebiliriz.

Son haftalarda çocuğunun babası Emre ile yeniden karşılaşan ve hikayesi daha çok dikkat çekmeye başlayan Ceyda için izleyicilerin ise bir talebi var.

Parasızlık çeken ve zor bir hayat yaşayan Ceyda’nın özellikle Emre’ye karşı ezilmesine üzülen izleyiciler Ceyda’yı daha bakımlı ve güzel görmek istiyor.

Bu hafta yayınlanan bölümde; Emre, Ceyda’yı ‘İş kıyafetlerimle olmaz. Üstüm başım düzgün değil’ demesine rağmen arkadaşlarıyla tanıştırmak için partiye götürdü ama Ceyda’nın oradaki bakımlı kadınlar arasında üzülmesi izleyiciyi kızdırdı.

Dizinin ilk bölümünden bu yana sürekli aynı leoparlı taytı giyen ve bakımsız saçlarıyla dolaşan Ceyda’nın bu görüntüsü izleyiciyi artık iyice rahatsız etmeye başladı.

Ceyda’nın daha güzel görünüp kendisine güvenmesini isteyen izleyiciler bu konudaki düşüncelerini sosyal medyada sık sık dile getiriyor.

Kadın dizisinde izleyiciler Ceyda'yı artık böyle görmek istemiyor! 7