Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde kimsenin beklemediği bir sürpriz yaşanacak!

Kadın dizisinde kimsenin beklemediği bir sürpriz yaşanacak!

tarafından zk zk
FOX TV’un sevilen dizisi Kadın, 24 Nisan Salı akşamı çok heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.
Televizyongazetesi/Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları Kadın dizisinin 26. bölüm 2. tanıtımı da yayınlandı.

Kadın dizisinde kimsenin beklemediği bir sürpriz yaşanacak! 7

Şirin, Sarp’ın nerede çalıştığını öğreniyor ve yeni kimliğine ulaşıyor. Bu durumu öğrenen Pırıl’ın babası Suat, Sarp’tan bu durumu saklamaya çalışıyor. Bu arada Şirin, Sarp’ı arıyor ve sekreterine ‘Vapurdaki kız derseniz o hatırlar’ diyerek onunla konuşmaya çalışıyor. Şirin’in telefonda “Bahar ölmedi, çocuklar da ölmedi, herkes yaşıyor” dediği görülüyor yeni tanıtımda.

Bu arada Sarp , Şirin’in arkadaşı Levent de karşılaşıyorlar. Bu karşılaşma nerelere varacak hep birlikte göreceğiz. Ancak Şirin’in sözlerini Sarp duydu mu, yoksa konuşmak istemeyince ona mesaj mı bıraktı tam olarak anlaşılamadı. Fakat görünen o ki Şirin bu konuda kararlı ve herkese ters köşe yapacak. Bahar ve çocukların ölmediğini Sarp’a anlatacak tek kişi şu anda Şirin. Herkes tersini beklese de Şirin bu haberi vermek için Sarp’ı aramaya devam ediyor.

Şirin gibi birinin bunu pek çok hesapla yaptığını düşünse de izleyici, en azından uzun süredir artık çözülmesini bekleyen bu sırrın bir şekilde ortaya çıkması gerekiyor. Çünkü artık ekran başında diziyi izleyenler de bu konuda hayli sabırsız. Sosyal medyada yapılan yorumlardan da artık bu sırrın ortaya çıkması gerektiğinin ve sabırlarının taştığının da işaretlerini yorumlarıyla veriyorlar.

Şimdi en büyük merak konusu olan Şirin’in sözlerini duyup yeni bölümde Bahar ve çocukların ölmediğini Sarp’ın öğrenip öğrenmeyeceği. Bakalım izleyicinin umutları 26. bölümde nihayetlenecek mi? Fakat tanıtımdan da anlaşılabileceği gibi Şirin ne yapıp edip bir şekilde bunu söyleyecek gibi duruyor.

İşte 26. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pırıl ve Suat’ın gizli gizli konuştuğunu duyan Alp’in duydukları hiç hoşuna gitmeyecektir. Artık yönlendirilmekten ve hayatına karışılmasından sıkılan Alp’in Suat ve Pırıl’a karşı bir planı vardır. Şirin ise Alp ile karşılaştıktan sonra aldığı tehditlere rağmen bu işin peşini kolay kolay bırakmayacaktır.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Şirin’in iliğinin Bahar’a uyduğunu öğrenen Hatice ve Enver buna hem çok sevinir, hem de bir yandan düşüncelidir. Çünkü hem Şirin’i hem de Bahar’ı ilik nakli için ikna etmek hiç kolay olmayacaktır…