Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde sahnesi çok az ama düğümü de o çözecek!

Kadın dizisinde sahnesi çok az ama düğümü de o çözecek!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisinin 30. yeni bölümü 22 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranında olacak.

Yeni bölüm öncesi yayınlanan ilk fragmanda Enver’in Şirin’e ‘Sarp’ı buldun buldun yoksa polise gidiyorum” sözleri heyecan yarattı.

Sarp’a da Enver’in polise gideceği bilgisi iletildi.

İzleyiciler sabırsızlıkla yeni bölümün gelmesini bekliyor. Bu arada Sarp’ın annesinin Bahar’ı ziyaret ettiği anlar da yeni bölüm ilk fragmanına yansıdı.

Kadın dizisi müthiş hikayesi ile izleyicileri mest etmeye devam ediyor.

Kadın dizisinde sahnesi çok az ama düğümü de o çözecek! 7

Birçok izleyici Bahar’ı ziyarete gelen kişinin Sarp’ın annesi değil Sarp’ın kendisi olması gerektiğini yazmakta… Yeni bölümde Bahar ile Sarp’ın artık karşılaşması gerektiğine inanan izleyiciler, senaristlere sosyal medyadan mesaj yolluyor.

Enver karakteri ise son dönemde izleyicilerin fenomen karakteri olmuş durumda.

Bazı izleyiciler Sarp ile Bahar’ın karşılaşmasını ancak yeniden birlikte olmaması gerektiğini, Bahar’ın Arif ile aşk yaşaması gerektiği fikrinde…Ancak bazı izleyiciler ise Bahar’ın Sarp’ın yaşadığını bilmemesi gerektiğini ve Arif ile aşk yaşamasının daha iyi olacağını belirtiyor.

Sarp’ın yaşadığını Bahar’ın öğrenememesi durumun uzatılması izleyiciyi bir hayli sıktı.

“Uzatın uzatın dizinin tadını kaçırın”, “Bahar yine öğrenemeyecek boşuna izliyoruz” gibi mesajlarla sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler duruma tepkilerini dile getiriyorlar.

İşte 30. bölüm 1. fragmanı:

MAHİR OLMASA KİMSE HİÇBİR ŞEY ÖĞRENEMEYECEK!

Kadın dizisinde telefon dükkanı sahibi Mahir karakterinin kısa sahneleri bile dizinin düğümünün çözülmesinde çok etki yaptı.

Bir izleyici diyor ki; “Bu Mahir’de olmasa hiçbir şey öğrenemeyeceğiz”… Gerçekten de Mahir karakterinin diziye kısa bölümlerden çok daha büyük hizmet ettiği kesin.. Mahir’in Sarp ile ilgili şüpheleri 29. bölümde ortaya çıktı… İşte o anlar:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her ne olursa olsun Bahar’ın ailesinin zarar görmesini istemeyen Alp, Şirin ile konuşmaya gider. Levent ise Şirin’in Alp’e olan tavırlarından ve heyecanından rahatsız olur. Hastalığının ilerlemesi üzerine iyice halsizleşen ve ağrıları artan Bahar, çocuklarının üzülmemesi için de her şeyi yapmaya hazırdır.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Alp’in Amerika’ya dönmeyeceğinden emin olan Pırıl, geri dönmeye karar verir. Jülide’nin eline Alp’in hayatıyla ilgili bir koz geçmesi üzerine de Pırıl cephesinde işler iyice karışacaktır. Bahar’ın bozulan telefonunu tamirciye götüren Enver ise inanamayacağı bir gerçekle yüzleşir…