Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde şimdi neler olacak? Sarp ölmeyecek ama evlat acısı mı çekecek?

Kadın dizisinde şimdi neler olacak? Sarp ölmeyecek ama evlat acısı mı çekecek?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Salı akşamlarının sevilen dizisi Kadın’ın önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 54. bölümüne Sarp-Nezir yüzleşmesi damgasını vuracak.

Oğlu Mert’i öldürdüğü için senelerdir Sarp’ı arayan Nezir hem Bahar ve çocukları hem de Pırıl ve ikizleri kaçırınca Sarp mecburen Nezir’in evine gitmek zorunda kaldı.

Yeni bölüm fragmanında ise, Nezir ve Sarp’ın konuştuğu görülüyor. Sarp, Nezir’e “Senin kadın ve çocuklara zarar vermediğini biliyorum” diyor. Nezir’in cevabı ise “Kadınlara zarar verdiğim kısmı doğru ama çocukları kim ekledi” diyor. Bahar da bu konuşmayı odasındaki camdan gözyaşları içinde izliyor.

Sarp’ın ölmesinin beklenmediği dizide Nezir’in şimdiki hamlesinin ne olacağına dair izleyenlerin çeşitli tahminleri var.

İzleyenler, Nezir’in Sarp’a kendi çektiği acıyı çektirmek için çocuklarını kaçıracağını düşünüyor. Bu bölüm özellikle Doruk’un sevimli hallerinden etkilenen Nezir’in çocukları kaçırarak onları uzak bir yere götüreceği tahmin ediliyor.

Yıllardır yalnız yaşadığı için evinde çocukların olmasından etkilenen ve mutlu olan Nezir’in zarar vermese de özellikle Doruk’u alacağı düşünülüyor.

Nezir Doruk’a zarar vermeyecek olsa da, Bahar ve Sarp’ın birkaç bölümde Doruk’u arayacağı ve hikayenin bu şekilde uzatılacağı düşünülüyor. Üstelik, Doruk Nezir’in içinde bir merhamet duygusu da uyandıracak gibi görünüyor.

Kadın dizisinde şimdi neler olacak? Sarp ölmeyecek ama evlat acısı mı çekecek? 7

Çocuklar gerçekten Sarp’ın mı?

Öte yandan, Nezir’in oğlu Mert’i aslında Sarp’ın vurmadığını savunan izleyiciler ise bu durumun ortaya çıkmasıyla Nezir konusunun kapanacağını düşünüyor.

Pırıl’ın çocukları Ali ve Ömer’in de gerçekten Sarp’ın çocukları olup olmadığından şüphe eden izleyenler, çocukların aslında başkasından olduğunu ya da Pırıl’ın sperm bankasından hamile kalarak Sarp’ı elinde tutmak için oyun oynadığını düşünüyor.

Nezir’in bu bölüm söylediği “Onlar benim torunlarım olabilirdi” sözünden dolayı Ali ve Ömer’in Mert’in çocukları olduğunu düşünen izleyiciler de oldu ancak çocukların yaşı tutmadığı için bu ihtimal kendiliğinden elenmiş oluyor.

‘Kadın’ dizisindeki tüm bu detaylar yeni bölümlerde ortaya çıkacak.