Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde şok karşılaşma! Bahar, Sarp’ı görecek mi?

Kadın dizisinde şok karşılaşma! Bahar, Sarp’ı görecek mi?

tarafından zk zk
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 29 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları dizinin 31. bölümünden 3. tanıtımda ekrana getirildi. Arif, beklenmedik bir çıkışla Bahar’a onu sevdiğini ve her haliyle kabul ettiğini söylüyor.

Bahar, duydukları karşısında ne yapacağını şaşırıyor. Bu arada şok bir karşılaşma yaşanıyor. Arif’in arabasıyla giden Bahar’ın önüne Sarp çıkıyor. Ancak Bahar’ın Sarp’ı görüp görmediği anlaşılamıyor.

Heyecanlı görüşmelerin yaşanacağı yeni bölüm merakla bekleniyor.

Kadın 31. bölüm 3. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sarp’ın yaşadığını öğrenen Enver ne yapacağını bilemez. Tüm yaşananlardan sonra Bahar’dan hiçbir şey saklamamak için kendine bir söz veren Enver, Sarp ile görüşmek için elinden geleni yapar. Sarp ile tek bağlantısı olan Levent, Şirin’in Sarp’a olan tavrından rahatsız olur ve artık ona yardım etmek istemediğine karar verir.

Kadın dizisinde şok karşılaşma! Bahar, Sarp'ı görecek mi? 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Nisan ve Doruk ise çok sevdikleri Arif abilerinin duygularını fark etmeye başlar. Pırıl’ı sürekli tehdit eden Jülide, elinde güçlü bir koz olması için Bahar’ın yanına gider. Bundan şüphelenen Bahar’ın aklında ise bir soru işareti oluşur. Sarp hayatta mı?