Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde şok üstüne şok yaşandı! Bir oyuncu diziden ayrılıyor mu?

Kadın dizisinde şok üstüne şok yaşandı! Bir oyuncu diziden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Fox’un Kadın dizisinde dün akşam ilginç gelişmeler yaşandı. Pırıl’ın Bahar’la konuşacağını beklerken Pırıl, Sarp’ı bir an önce uzaklaştırmanın telaşına düştü. Amerika’ya gitmek için gün sayarken Sarp’ın rüyasında Bahar’ı görmesi ve “Beni bul” demesiyle Sarp, Bahar’ın ailesinin peşine düştü. Final bölümünde Şirin ile karşılaşması ise şok yarattı.

Kadın dizisinde şok üstüne şok yaşandı! Bir oyuncu diziden ayrılıyor mu? 9

Dizinin tek dikkat çeken sahnesi bu değildi tabii ki… Hikmet’in Ceyda’nın oyunundan sonra Seyfullah’a yakalanması üzerine Hikmet, küplere bindi. Seyfullah, Hikmet’in ofisini de elinden aldı. Bu arada Hikmet’in karısı Ümran, Ceyda’yı evde verdiği yemekte kafasına takarak babası ile bir ilişkisi olabileceğini sandı. Bu durumu kullanmaya çalışan Hikmet’in sonu ise çok acı oldu.

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Seyfullah, Hikmet’le anlaşıp Ceyda hakkında olumsuz konuşmalarla pavyondan onu attırmak isteyen kızı Ümran’ın durumu iyice abartmasıyla silahını çekti. Ümran, Ceyda ve Hikmet’i hizmetçilerinin öpüşürken yakaladığı yalanının nereye varacağını kestiremedi. Hikmet de kendi kurduğu tuzağa düştü. Seyfullah silahını çekerek Hikmet’i vurdu.

Kadın dizisinde şok üstüne şok yaşandı! Bir oyuncu diziden ayrılıyor mu? 10

Silahların konuşmaya başladığı dizide yaşanan bu gelişmeler şoke etti. Yeni bölümde Hikmet’in ölüp ölmeyeceğini göreceğiz ancak başlangıçta pek de sevilmeyen Hikmet karakteri, Ceyda’nın yıllardır görmediği oğlunu alıp geldikten sonra izleyenlere daha sevimli hale gelmeye başlamıştı. Anlaşılan gelen gideni aratacak ve Seyfullah, mafya halleriyle dizinin yeni korkulan adamı olmaya devam edecek.

Sosyal medyada izleyenler Hikmet’in ölmesini pek de istemiyor. Bu durumdan rahatsız olan izleyiciler, Hikmet’in bir şekilde kurtulması görüşünde.

Hikmet’i oynayan Melih Çardak kimdir?

1959 doğumlu usta oyuncu Melih Çardak İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Şehremini Lisesinden mezun olmuştur. Geçmişten günümüze Şan Tiyatrosu, Levent Kırca ve Devekuşu Kabare tiyatrolarında sahne almıştır.

3 yıl İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında koreograf, dansçı ve oyuncu olarak yer almıştır. Ayrıca 8 yıl yine koreografi ve film çalışmalarını gerçekleştirmiştir.

Bugüne kadar Metamorfoz, Hemşerim, Deli Divane, Sıcak Saatler, Kurt Kapanı, Zıpçıktı, Beyoğlu Rüyası, Hesabım Bitmedi Seninle, Aşk Hırsızı, Küçük İbo, Avcı, Seni Yaşatacağım, Büyük Buluşma, Hırsız Polis, Maçolar, Arka Sokaklar, Hakkını Helal Et, Kollama, Yıllar Sonra, Karadayı ve Milat gibi projelerde rol almıştır. Özellikle ekran severler tarafından Cennet Mahallesi dizisinde Rüstem karakteri ile tanınmıştır. Son dönemde Çukur dizisinde yer alan İdris Baba karakterini canlandıran Ercan Kesal ile karıştırılmaktadır.

Eşkiya sinema filminde Demircan karakteri ile 1997 yılında Sinema Yazarları Derneği tarafından en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünün sahibi olmuştur.

Kadın dizisinde şok üstüne şok yaşandı! Bir oyuncu diziden ayrılıyor mu? 11

Melih Çardak’ ın Oynadığı Dizi ve Filmler,

Yıllar sonra (tv dizisi) 2011
Keşanlı ali destanı (tv dizisi) 2011
Hop dedik: deli dumrul (sinema filmi)
Geniş aile (tv dizisi)
Son bahar (tv dizisi)
Kollama (tv dizisi)
Gece gündüz (tv dizisi)
Hakkını helal et (tv dizisi)
Maçolar (tv dizisi)
Arka sokaklar (tv dizisi)
Ispanaktan nağmeler (sinema filmi)
Hırsız polis (tv dizisi)
Beşinci boyut (tv dizisi)
Cennet mahallesi (tv dizisi)
Büyük buluşma (tv dizisi)
Sırlar dünyası / sır kapısı (tv dizisi)
Seni yaşatacağım (tv dizisi)
Gülüm (sinema filmi)
Güz gülleri (tv dizisi) 2001
Avcı (tv dizisi)
Beyoğlu rüyası (tv dizisi)
Aşk hırsızı (tv dizisi)
Kurt kapanı (tv dizisi)
Fanatik (tv dizisi)
Sıcak saatler (tv dizisi)
Küçük ibo (tv dizisi)
Hesabım bitmedi (tv dizisi)
Deli divane (tv dizisi)
Hemşerim (tv dizisi)
Eşkıya (sinema filmi)
Zıpçıktı (tv dizisi)