Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde sürpriz gelişme! Sarp, Bahar’ı öpüyor!

Kadın dizisinde sürpriz gelişme! Sarp, Bahar’ı öpüyor!

tarafından zk zk
Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde sürpriz bir gelişme yaşanacak!
Televizyongazetesi/Detay

Fox TV’nin sevilen dizisi 51. bölümüyle 26 Şubat Salı akşamı ekranda olacak.

Dizinin yayınlanan 2. tanıtımında Sarp’ın önce Pırıl ve çocukları evden çıkardığı ve Bahar ile yalnız konuştuğu görülüyor.

Kadın dizisinde sürpriz gelişme! Sarp, Bahar'ı öpüyor! 7

Sarp, Arif’le sevgili olup olmadıklarını anlamaya çalışırken Bahar, “Sevgili değiliz ama onu sevmiyorum demedim” sözüyle büyük bir şok yaşayacak.

Sarp’ın Bahar’a yakınlaşmaya çalıştığı ve onu dudaklarından öptüğü sahne de tanıtımda yer alıyor.

İşte Kadın 51. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yeliz’in öldüğünü Emre’den öğrenen Bahar ne yapacağını ve nasıl davranacağını bilemez. Çaresizlik içinde bütün bu olayların tek suçlusunun Sarp olduğunu düşünür. Masum bir insanın ve en yakın arkadaşlarından birinin öldüğü gerçeğiyle yüzleşen Bahar, eli kolu bağlı daha fazla beklemek istemez ve Arif’i arayıp onu almasını ister. Bahar’ı almaya gelen Arif ise Bahar’ı ne kadar özlediğinin bir kez daha farkına varır. Yeliz’in yanına gitmek isteyen Bahar, Arif ile beraber yola çıkar. Arif ile Bahar’ın baş başa gitmesinden rahatsız olan Sarp ne yapacağını bilemez. Onların sevgili olma düşüncesini aklına bile getirmek istemeyen Sarp’ın yüzüne Pırıl tarafından tüm gerçekler vurulacaktır.

Annesinin yanına giden Şirin’i ise bir sürpriz beklemektedir. Oltasına yeni bir isim alacağı için de oldukça heyecanlıdır.

Artık Sarp’ın yanında olmak istemediğinden emin olan Bahar ise evden nasıl kaçacağını düşünmeye başlar. Sarp’ı polise şikayet etmeyi düşünecek kadar da ondan nefret etmektedir. Çünkü Sarp en yakın arkadaşının ölümüne sebep olmuştur.