Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde taktığı yüzüğü kendisi tasarlamış! Ünlü oyuncu, yüzlerce sipariş aldı!

Kadın dizisinde taktığı yüzüğü kendisi tasarlamış! Ünlü oyuncu, yüzlerce sipariş aldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin yeni sezonunda diziye dahil olan oyuncunun yüzüğü büyük dikkat çekti!

Nezir’in adamı Azmi’yi oynayan Kuzey Yücehan, İstanbul Galata’da açtığı mekanda, geçtiğimiz günlerde Fox TV’nin bir programına röportaj verdi.
Aslında Mimar olan Kuzey Yücehan, Fox TV’de yayınlanan Merve Yıldırım İle Benden Söylemesi programına verdiği röportajda, açtığı mekanı gezdirip, nasıl yemek yapmayı öğrendiğini anlattı.

Farklı tasarımıyla dikkat çeken bir mekan açan Yücehan, bir tarafında vintage kıyafetlerin satıldığı, aynı zamanda ilginç nostaljik eşyalarla süslü mekanında köfte ve menemeniyle de büyük beğeni toplamış.

Annesi ve ablası ile büyüdüğünü ve mutfakta çok vakit geçirdiğini, zaman içerisinde yemek yapmayı öğrendiğini anlatan Kuzey Yücehan, dizideki ‘mafya’ karakterinin aksine, hayli eğlenceli mekanı ve maharetleriyle gündeme geldi.

Kadın dizisinde taktığı yüzüğü kendisi tasarlamış! Ünlü oyuncu, yüzlerce sipariş aldı! 8

Vejeteryan olanlara bile köftesini yedirdiğini söyleyerek iddialı konuşan Kuzey Yücehan, “Burası benim ruhumu yansıtıyor. Buradaki her malzemenin bir anısı var” sözleriyle açtığı mekana özellikle kadınların yoğunluklu olarak geldiklerini söyledi.

Yemeklerinin çok beğenildiğini belirten Yücehan “Çoğu müşterimiz kadın. Burada kendilerini rahat hissediyorlar. Bir çoğu burada gün yapabiliyor, mutfağa girebiliyorlar” diyerek cuma akşamları da canlı müzikle gelen misafirlerini eğlendirdiklerini belirtti.

Kadın dizisinde taktığı yüzüğü kendisi tasarlamış! Ünlü oyuncu, yüzlerce sipariş aldı! 9

DİZİDEKİ YÜZÜĞÜNÜ KENDİSİ TASARLAMIŞ

Kadın dizisine 2. sezonda Azmi karakteriyle katılan Kuzey Yücehan, dizide parmağında taşıdığı yüzüğü de kendisinin tasarladığını söyledi.

Yücehan, yüzüğün ekranda dikkat çekmesinden sonra pek çok kişinin aynısından istediğini ve 700 tane sipariş aldığını da belirtti.