Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki rol arkadaşı Feyyaz Duman’ı unutmadı! Baraj dizisi için sürpriz mesaj bakın kimden?

Kadın dizisindeki rol arkadaşı Feyyaz Duman’ı unutmadı! Baraj dizisi için sürpriz mesaj bakın kimden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Baraj dizisi, bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin geçtiğimiz sezon 2 bölümü yayınlanabilmiş, sonrasında ise Pandemi nedeniyle verilen arada çekimleri durdurulmuştu. Baraj’ın başrolünde Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk ile yer alan Feyyaz Duman, Kadın dizisindeki Arif karakteriyle dikkat çeken bir isimdi.

Daha önce rol aldığı filmlerin yanı sıra dizilerde de oynamış ancak ekranda en vurucu projesi Kadın olmuştu. Arif karakteriyle gönülleri kazanan oyuncu, şimdilerde Baraj dizisinin Nazım’ı olarak ekranlara geliyor. Aylardır sosyal medyada dizi gündemde tutuluyor ve izleyici şimdi yeni bölüm için heyecanla bekliyor.

Bu arada Feyyaz Duman da sosyal medyadan kendisine gelen mesajları instagram sayfasına taşımakta. Pek çok ünlü ismin yanı sıra yakın çevresinden, hayranlarından gelen kimi mesajları da paylaşıyor. Yeni sezon için gelen tebrikler arasında bir tanesi de dikkat çekti.

Bu isim Kadın dizisinde birlikte rol aldığı küçük oyuncu Kübra Süzgün’dü. Uzun süre yanyana kol kola çalıştıkları Feyyaz abisini unutmayan ve onu yeni işinde tebrik eden Kübra Süzgün, büyüklerinden önce davrandı ve dizinin yeni sezonu için ‘Yolunuz açık olsun’ mesajı yayınladı.

Dizide Arif abisine büyük sevgi besleyen Nisan karakterini oynayan Kübra Süzgün, kamera arkasında da çok sevdiği ve saydığı büyüğüne yaptığı bu jest ile de gönülleri bir kez daha fethetti. Feyyaz Duman’ın Kadın dizisinde birlikte rol aldığı diğer isimlerden önce Kübra Süzgün, bir adım öne geçti bu jestiyle…

Kadın dizisindeki rol arkadaşı Feyyaz Duman'ı unutmadı! Baraj dizisi için sürpriz mesaj bakın kimden? 7

Yine Kadın dizisinin yönetmeni Nadim Güç de Feyyaz Duman’a yeni sezonda başarı dileyenler arasındaydı.

Baraj dizisi 3. bölümde neler olacak?

1 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan 3. bölümün fragmanları ilgi görmüştü. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Bazı detaylar ortaya çıktı.

Nehir barajda bir süre daha kalmak istediğini söyler. Nazım bu duruma karşı çıksa da Tarık’ın bir planı vardır. Nazım ve Tarık bir anlaşma yaparlar. Tarık, Nehir’e karşı ilgisiz ve kaba davranarak onu kendisinden soğutacaktır.

Baraj dizisi için büyük gün! İzleyici sahiplenecek mi, hüsran mı yaşanacak? 2

Bunun yanında Nazım’a vereceği taktiklerle Nazım ve Nehir’in yakınlaşmasını sağlayacaktır.

Nazım doğru anı hissettiğinde Nehir’e gerçekleri söyleyecektir. Bunların karşılığında da Nazım, Tarık’a masa başı bir iş verecek ve rahat etmesini sağlayacaktır.

Böylece herkes kazanacaktır. Ancak işler planladıkları gibi gitmeyecektir.