Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki Şirin’e söylemedikleri kalmadı!

Kadın dizisindeki Şirin’e söylemedikleri kalmadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi, sezonun en çok ilgi çeken dizileri arasına girdi. Gelecek sezonda da devam edecek olan Kadın dizisi, sezon sonu yaklaşırken heyecan artıyor.

Dizinin en sevilmeyen karakteri Şirin’in, sezon başından beri yemediği laf kalmadı!
Seray Kaya’nın başarılı performansıyla ‘En iyi kötü karakter’ ödülünü alacak kadar sosyal medyada yazılanların haddi hesabı yok!

Bahar’a olan kıskançlığı, hastalıklı halleri, Sarp’a saplantılı aşkıyla Şirin, diziyi izleyenleri delirtmeye devam ediyor.

31. bölüm tanıtımında Şirin’in Pırıl’la buluşmasından sonra izleyiciler iyice strese girdi!

Şirin yine ne yalanlar uyduracak, nasıl bir oyun kuruyor henüz bilmiyoruz ancak Sarp ve Bahar birleşmesin diye elinden geleni yapacağı da görülüyor.

Bu arada 30. bölümde doktorunun hastaneye yatırılması gerektiği ile ilgili sözlerini Hatice dikkate almadı ama izleyenler bir an önce akıl hastanesine yerleştirilmesi gerektiğini düşünüyor.

KADIN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Sezon başından beri Şirin’le ilgili yapılan yorumlar o kadar çoktu ki ne kadar kötü kelime varsa izleyenler söylemekten geri durmadı. “Engerek yılanı, gerizekalı, pislik, şeytan, saçlarını yolmak istiyorum, iyi bir dayak lazım buna” gibi pek çok yorum yapan izleyici, zaman zaman Şirin’in okkalı bir dayağı hak ettiğini bile söyleyip durdu.

Kadın dizisindeki Şirin'e söylemedikleri kalmadı! 7

Son tanıtımdan sonra da benzer yorumlar devam ediyor.

Ancak tüm bu eleştirilere rağmen Seray Kaya, sessiz kalmayı hep tercih etti.

Zaman zaman dizideki karakterle Seray Kaya’yı karıştıranlar da olmadı değil. Hatta bir izleyicinin dizi çekiminde gördüğü Seray Kaya’nın yanına gidip öfkeli konuşmalar yaptığını da oyuncu bir röportajında söylemişti.

Kendisinin yeni sezonun Erol Taş’ı olduğu yorumunu yapan Kaya, başarılı performansına, oyuncu olarak sergilediği çabaya rağmen, eleştiri almayı sürdürüyor.

Anlaşılan izleyenlerin Şirin’e öfkesi bitmeyecek. Bir izleyicinin yorumu şöyleydi:

“Şirin ne zaman yaptığı kötülüğün cezasını çekecek? Yaptıkları yanına kar kalıyor! Bu haksızlık! Yeter izleyiciye yapılan eziyet!”