Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine, İstanbullu Gelin’den sonra bu kez de Avlu ve Vatanım Sensin tepkisi!

Kadın dizisine, İstanbullu Gelin’den sonra bu kez de Avlu ve Vatanım Sensin tepkisi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon finaliyle büyük hayal kırıklığı yaşatan Kadın dizisi, sezon dizileri bir bir biterken izleyicilerinden eleştiri almaya devam ediyor!

Sarp ve Bahar’ın bir türlü karşılaşmamaları, sezon finalinde bekleneni bir türlü verememesi nedeniyle Kadın, pek çok eleştiriye maruz kaldı.

Aslında sezonun en beğenilen, en hızlı çıkış yapan ve zirveyi kimseye bırakmayan dizileri arasında yer alıyor.

Üstelik dizinin sezon ortasına kadar hızlı akan konusu nedeniyle izleyenlerden de büyük beğeni toplamış bir dizi.

Kimi dizilerde oyuncuların uzun uzun birbirlerine bakıp süre doldurmak için zorlanan durumlara da düşmemişti.

Ancak son bölümleriyle izleyenlerden bu yönde eleştirileri de fazlasıyla aldı.

Sarp ve Bahar’ın birbirlerinin yaşadıklarını bir türlü öğrenememesi izleyicinin sosyal medyada sürekli eleştirmesine neden oldu.

En azından sezon finalinde bu konunun artık bağlanması beklendi ama sadece Doruk’un babasını görüp tanımasına şahit olduk. Ancak bu sahnenin devamı için de izleyicinin pek umudu yok. “Çocuk işte” denilip geçileceği görüşündeler.

Zaten dizinin o sahnesi de fragmanda verilmişti ve izleyenler, bu konuyu da eleştirerek final sahnesinde zaten izledikleri şeyin sürpriz olmadığını sosyal medyadan bolca ifade etmeye devam ediyorlar.

İstanbullu Gelin, Ufak Tefek Cinayetler, Avlu ve Vatanım Sensin’in finalini izleyenler Kadın’a yüklendiler!

Geçtiğimiz hafta pek çok dizinin sezon finali yapmasıyla Kadın dizisinin sezon finali de daha çok göze batmaya başladı.

İstanbullu Gelin dizisinin sezon finaline atıfta bulunan izleyenler, adeta Kadın dizisinin sosyal medyadaki hesaplarına yüklenip “Sezon finali nasıl olurmuş izleyin de görün!” şeklinde yorumlar yağdırdılar.

Konuyla ilgili haberimizi okumak için tıklayın…

Diziye sosyal medyada yapılan tüm eleştiriler, İstanbullu Gelin üzerinden olmadı.

Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin’in final yapmasından sonra da benzer eleştiriler Kadın’a yöneltildi.

Star TV’nin bu sezon ekrana gelmeye başlayan ve farklı konusuyla da büyük dikkat çeken dizisi Avlu’nun sezon finali de hiç beklenmeyen bir şekilde son buldu.

Adeta izleyenleri şaşkına çeviren ve bir sonraki sezon için merakları büyük ölçüde arttıran final sonrasında Kadın dizisi yine topa tutuldu!

Kadın dizisi ile aynı gün yayınlanan Star’ın diğer dizisi Ufak Tefek Cinayetler de yine sezon finalindeki bazı sahnelerle büyük övgü toplamıştı. Kadın dizisine Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finali de örnek gösterildi.

Bakın izleyicilerden gelen bazı değerlendirmeler nasıldı?

Kadın dizisine, İstanbullu Gelin'den sonra bu kez de Avlu ve Vatanım Sensin tepkisi! 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

-Kadın dizisi çalışanları açın da AVLU ‘yu izleyin belki birşeyler öğrenirsiniz.. Daha da fox tv’nin yakınından geçmem!!

-Bir dizi final sahnesini nasıl fragmanda gösterir?? Beklentinin çok altında bir sezon finaliydi bir daha tüm bölümü izleyerek vakit kaybetmeyi düşünmüyorum fragmanlarınızda tüm önemli sahneleri veriyorsunuz zaten ??

-UTCyi örnek alsaydınız keşke rakibiniz sağlam ama siz hâlâ lastik gibi uzatıp insanları salak yerine koyuyorsunuz

-Niye boyle bir sezon finali oldu ki ?? baska dizilerin sezon finalinden önceki bolümu bile sizin sezon finalinizden cok daha iyi .yeni sezonda yokuz ??

-Final görün kadın dizisi #vatanimsensin ??????

-Avlu sezon finali zlediniz mi? Kesinlikle izlemelisiniz, nasıl dizi yapılır, nasıl final yapılır bir fikriniz olurdu @kadindizifox

-Açında bakın avlu nasıl sezon finali yapti beceriksizler !!

-Berbat bi sezon finaliydi artık yeni sezon izlemiyorum bu diziyi akşam #avlu dizisini izledim #ufaktefekcinayetler i izledim ikiside başarılı sezon finali yaptı ama #kadindizisi olmadı yani yeni sezon ne olacağını tahmin etmek zor değil