Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı!

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı!

tarafından zk zk

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı! 8

Şirin’in Sarp’ı gördüğünü anlatamaması bir yana, izleyici en çok bu sakız gibi uzatılan sahneye kızdı. Bir izleyicinin şu sözleri tüm yorumları özetler nitelikteydi adeta:

“Dünkü bölüm çok güzeldi. Tüylerim diken diken izledim. Fakat, Bahar, Enver dededen Şirin’le konuşmak için telefonu, bir saatte aldı, bir saat de bakışmalar sürdü! Bu kadar uzatmanın anlamı ne? Hayatta hiç kimse bir olay karşısında 2 saat birbirine bakmıyor! Bu konuya acil bir çözüm getirin lütfen. O sahneleri izlerken ruhum daralıyor ve kanal değiştirmek istiyorum.”

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı! 9

İki saate yakın ekranda kalan dizilerin bölümlerini uzatmak için pek çok dizide uzun uzun bakışmalar, gerçek hayatta olmayacak denli ağır gidişat, bir çırpıda söylenebilecek sözlerin dakikalarca söylenememesi gibi ayrıntılar, izleyenleri hayli bunaltıyor.

Kadın dizisine bu konuda çok fazla eleştiri gelmemişti ancak bu hafta ekrana gelen yeni bölümdeki telefon sahnesi, gerçekten izleyenleri delirtecek kadar gereksizce uzatılmıştı.

Dizide sezon başından beri çözülmeyen konular ve soru işaretleri olsa da izleyenler bir şekilde durumu algılayabiliyor. Fakat dizilerdeki oyuncuların uzun uzun birbirlerine baktıkları bu tür sahneler, artık izleyenlerin sabrını taşırmaktan öte ciddi bir tahammülsüzlüğe yol açmış durumda.

Neden bu tür taktikleri ihtiyaç duyuyor Kadın dizisi?

(analizin devamı için lütfen sonraki sayfayı tıklayınız…)