Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı!

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı!

tarafından zk zk

Kadın dizisine o sahne hiç yakışmadı! 7

“Bahar’ın yoksulluğu ve hayat mücadelesi çok gerçekçi. Diğer dizilerdeki gibi saçma sapan işlenmiyor” yorumunu yapan izleyici, aslında dizide işlenen Bahar’ın hayatının güncel hayatla doğru ilişkilendirilmesinden memnun, pek çok izleyici gibi. Zaten Kadın dizisinin en büyük başarısı da burada. Yoksulluğu gözümüze soka soka değil de hayatın içinde, pek çok insanın yaşadığı bir durum olarak ve gerçekçi bir şekilde işlemesi.

İşte bu nedenle dizideki o sahne, Kadın dizisine hiç yakıştırılamadı! Kadın’ı sezon başından beri büyük ilgiyle takip eden, her fırsatta takdir eden izleyici, sosyal medyadaki tüm yorumlarda artık pek çok dizide klişeleşen durumlara düşmesini hiç istemiyor.

Hayata daha gerçekçi dokunması nedeniyle Kadın’ı zaten başka bir yere koyuyor. Bu durum da reytinglere yansıyor. Ancak diziyi uzatacağız ya da ‘şu sahne çok heyecanlı biraz daha uzatalım burayı’ mantığıyla yapılan bu tür hamleler, farkında olmadan heyecan yaratmak yerine ekran başındaki izleyenleri kızdırıyor. Çünkü artık onlarca, yüzlerce dizide yaşanan bu tür durumlara izleyenlerin tahammülleri kalmadı!

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir izleyicinin yine dizinin resmi instagram hesabında yaptığı bir yorum da aynı sahneyle ilgili şöyle oldu:
“Bu ne arkadaş. her hafta bir şey olacak diye bekle. 50 saat birbirlerine baksın oyuncular! Ki haklılar 2 saat dizi mi olur? Böyle bayıyor işte. Bir saat olsun, bir ilerleme olsun! Bu nedir böyle?”

Kadın dizisinin zaten heyecanlı ve her bölümüyle ilgiyi yakalayan bir konusu, oyuncuların müthiş performansları ve kamera arkasındaki ekibiyle de büyük bir özenle ön plana çıkan bir duruşu var. Artık izleyenleri kanal değiştirmeye kadar zorlayan, sabırları üst sınırlara taşıyan bu tür sahnelere ihtiyacı yok aslında!

Tüm izleyenler adına biz de Kadın dizisinin, başka dizilerin yaptıkları bu hataya düşmemesini temenni ediyoruz…

İşte izleyenleri beklerken delirten o sahne: