Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin 46. bölüm tanıtımı dehşete düşürdü! Ölen kişi kim? Ceset torbası şoke etti!

Kadın dizisinin 46. bölüm tanıtımı dehşete düşürdü! Ölen kişi kim? Ceset torbası şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın sezon arası bitiyor. Dizinin 46. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları Kadın dizisi, 22 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Son bölümde Nezir’in adamları Bahar ve çocukları almaya geldiğinde Sarp onları kaçırmıştı. Ancak kapıda duran Hatice, Ceyda ve Yeliz’in adamlarla tartıştığı duyulmuş ve bir silah patlamıştı.

Kadın dizisinin 46. bölüm tanıtımı dehşete düşürdü! Ölen kişi kim? Ceset torbası şoke etti! 7

Adamlar telaşla binadan çıkarken ‘Kadın öldü’ diye bağırmışlardı. Heyecanlı bir finalle ekrana gelen dizi, sezon arasından sonra sarsıcı bir bölümle devam edecek. Arif’in ellerini kan içinde ve kapıda ambulansa götürülen ceset torbasını gören Enver şoke oluyor.

Kimin öldüğü büyük merak konusuyken Bahar arabayla giderken Sarp’a annesini araması gerektiğini söylüyor. Sarp, kendi adamını arayıp binada ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Ancak bunu Bahar’a söylemeyecek.

İşte Kadın 46. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmamıştır. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemez. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi vardır; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderir.