Ana sayfa Kadın Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci aradığını buldu!

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci aradığını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci’nin kariyerinde Kadın dizisinin önemi çok büyük.3 sezon süren dizinin Şubat ayında final yapmasının ardından karantina süreci nedeniyle tatil planlarını ertelemek durumunda kalan oyuncu, Haziran ayı ile birlikte yeni normale en hızlı adapte olan isimlerden birisi.

Kadın dizisinin İspanya’da büyük bir başarı kazanmasının gururunu da yaşayan ünlü oyuncu, sevgilisi Burak Yamantürk ve arkadaşları ile birlikte güzel bir tatil dönemi geçiriyor. Özge Özpirinçci’nin ekrana ne kadar ara vereceği merak konusu. Ancak oyuncu halinden son derece memnun olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dile getirdi.

Karantina döneminde insanların birbirinden uzak durması, sosyal mesafenin hayatımıza girmesi ve sarılmak gibi en insani duyguların biri törpülendiği bir dönem geçirilmesi ünlü oyuncuyu da fazlasıyla etkiledi. Özge Özpirniçci, mesajında bunların önemine işaret eden önemli ifadeler kullandı.

İşte ünlü oyuncunun dikkat çeken paylaşımı: Toprağa basmak, denize girmek, dostlarla bir araya gelmek, gece geç saatlere kadar konuşmak, kadehleri kaldırıp “saglığına” derken bunun önemini fark etmek, sarılmanın dokunmanın değerini anlamak, güzel yemekleri paylaşmak, yıldızlara bakarken kaybolmak, Jupiter hangisiydi diye tartışmak sonra gök yüzünü gösteren bi aplikasyondan onaylatmak, bu süreçte kim ne hissetti dinlemek ve kendi hislerini paylasmak… ÇOK GÜZELDİ! Tek isteğim eve döndüğümde bavulumdan azıcık kum çıkması. Belki hasır şapkamın aralarında kalmıştır. Belki de manitamın şortunun cebinde…”

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci aradığını buldu! 7