Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin komik paylaşımı güldürdü!

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci’nin komik paylaşımı güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kadın dizisinde Bahar karakterini oynayan Özge Özpirinçci, kısa bir tatilin ardından yaz sezonunda Biz Böyleyiz isimli film için kamera karşısına geçti.

Özpirinçci filmde yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç’ın yanı sıra, Hümeyra, Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Boran Kuzum’un da yer aldığı ve Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin setinden fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, kamera arkasındaki eğlenceli anlarını takipçilerine esprili sunumlarla yayınlıyor.

Geçtiğimiz gün Engin Öztürk’e makyaj yapılırken, kendisinin kadın oyuncu olmasına rağmen makyajı ve kostümüyle hazır olmasına rağmen, Öztürk’ün hala hazırlandığını kısa bir video ile gösterip esprili bir dille ortaya koymuştu.

Filmin diğer oyuncuları da benzer paylaşımlarıyla filme olan merakı da arttırmaya devam ediyorlar.

Özge Özpirinçci’nin setten son paylaşımı ise bir başka kısa video ile oldu. Videoya çekildiğinden haberi olmayan Özpirinçci, fotoğraf çekildiğini sanıp poz veriyor. Daha sonra kendisiyle dalga geçen aşağıdaki paylaşımı yaparak “Fotoğraf zannedip poz veren masum. Masum?” notuyla kendi instagram hesabından paylaşımı repost etti.

İşte o paylaşım:

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin komik paylaşımı güldürdü! 8

Özge Özpirinçci, bir başka paylaşımında ise kendisi ile ilgili bir soru soran takipçisine, bir başka takipçisinin verdiği yanıtı ti’ye alması dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin komik paylaşımı güldürdü! 9