Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin çekimleri durdu, Özge Özpirinçci soluğu Afrika’da aldı!

Kadın dizisinin çekimleri durdu, Özge Özpirinçci soluğu Afrika’da aldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de bu akşam 45. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisi için nefesler tutulmuşken, Özge Özpirinçci Afrika’ya gitti!

Dizinin yeni bölümünde Sarp, Nezir’in adamlarından Bahar ve çocukları kaçırmaya çalışırken apartmanda silah patlıyor. Adamlar ‘Kadın öldü’ diyerek çıkıp gidiyor.

Arif, sokağın ortasında şok olmuş bir şekilde Bahar’ın evinin camına bakakalıyor. Muhtemelen dizinin 45. bölüm finali de bu sahneyle olacak. Biz kimin öldüğünü düşünüp merakla beklerken dizi uzun süre ekranda olmayacak!

Medyada hızla yayılan haberlere göre, reklam verenlerin bütçe oluşturdukları Ocak ayında, olağan olarak her yıl verilen 2 hafta gibi bir süreye karşın 2019’da bu bir aya kadar uzayacak.

Kadın dizisinin çekimleri durdu, Özge Özpirinçci soluğu Afrika'da aldı! 9

Dolayısıyla TRT haricindeki tüm kanallarda bir ay boyunca dizilerin yayınlanmayacağı iddiası öne sürülmekte. Dolayısıyla pek çok dizi bir süre çekimlerine ara verdi. Oyuncular ve dizi ekipleri tatilde. Pek çok oyuncu yurtdışı veya Türkiye’deki tatillerinden fotoğraflar paylaşmaya başladı.

Kadın dizisinin de sezon arası verdiği anlaşılıyor. Bir kaç gün önce dizide Şirin karakterini oynayan Seray Kaya’nın Sapanca’da bir dinlenme tesisinde olduğu, yaptığı instagram paylaşımlarından anlaşılmıştı.

Tatilini yurtdışında değerlendirme kararı alan Özge Özpirinçci’nin de sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika’ya gittiği ve safariye katılacağı, instagramdan yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Uçakta ve havalimanından fotoğraf paylaşan Özge Özpirinçci, esprili bir not düşmeyi de ihmal etmedi. Özpirinçci, “Biz önümüzdeki 10 gün Afrika’dayız! Haber almazsanız bilin ki safaride dayanamadık, araçtan indik ve yem olduk!” mesajını yazdı.

İşte Özge Özpirinçci’nin o paylaşımı:

Kadın dizisinin çekimleri durdu, Özge Özpirinçci soluğu Afrika'da aldı! 10

Kadın dizisinin çekimleri durdu, Özge Özpirinçci soluğu Afrika'da aldı! 11