Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Hatice’si Bennu Yıldırımlar, yeni bir diziyle dönüyor

Kadın dizisinin Hatice’si Bennu Yıldırımlar, yeni bir diziyle dönüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yayınlandığı dönemde çok konuşulan bir dizi olmayı başarmıştı Kadın dizisi. Ekranlara getirdiği hikayenin sürükleyici ve gerçekçi yanıyla birlikte, rol alan oyuncuların başarılı performanslarıyla da çok konuşuldu ve hala da konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Şubat ayında final yapan Kadın dizisi, çok ağlattı, çok üzdü, hüzünlendirdi ama sonunda da mutlu bitti.

Özge Özpirinçci’nin başarıyla canlandırdığı Bahar karakteri, uzun süre hafızalardan silinmeyecek. Sadece Bahar değil, dizideki pek çok karakter ve o karakterlere hayat veren oyuncular da bu diziyle anılmaya devam edecek uzun süre.

Bennu Yıldırımlar gibi usta bir oyuncu, rol aldığı her yapımda adından söz ettirirken, Kadın dizisinde Bahar’ın annesi Hatice rolüyle de çok konuşturmuştu. Kimi zaman ekrana terlik fırlatan izleyici, kimi zaman Hatice’yi anlamaya çalışmıştı.

Yıldırımlar, bu kez bir başka diziyle kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Kadın dizisindeki pek çok oyuncu çoktan yeni dizilerine başladı ama Bennu Yıldırımlar’dan bir haber gelmemişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Bennu Yıldırımlar, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen için çekilecek bir dizide oynayacak.

Bu kez dijitali tercih eden Bennu Yıldırımlar’ın rol alacağı dizinin yönetmenliğini Yüksel Aksu yaparken, yapımcılığını da 1441 Productions üstleniyor. Yıldırımlar’ın yapımcı firma ile anlaşma sağladığı konuşulmakta.