Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin izleyicileri, Fox’un yeni sezon tanıtımına çok kızdılar!

Kadın dizisinin izleyicileri, Fox’un yeni sezon tanıtımına çok kızdılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Kanalın Yasak Elma, Kadın, 4N1K İlk Aşk, Bir Deli Rüzgar, Hayat Gibi, Savaşçı gibi dizilerinin oyuncuları da tanıtım filminde yer aldı.Tanıtım görüntüleri haberimizin devamında yer alıyor…

Ancak Kadın dizisinin izleyicilerinin bu tanıtım filmine bir eleştirisi vardı!

Dizinin 3 başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar, çekimlerde hazır bulundu.

Fakat izleyici, Arif karakterini oynayan Feyyaz Duman’ın neden tanıtımda olmadığını sorguluyor.

Sosyal medyada Fox’un yeni tanıtım filminde Feyyaz Duman’ın da olması gerektiğini, dizide önemli bir rol üstlendiğini söyleyen izleyiciler, tanıtımı eleştiriyor.

Kadın dizisinin izleyicileri, Fox'un yeni sezon tanıtımına çok kızdılar! 8

Dizinin başından beri Sarp ve Arif konusunda sürekli sosyal medyada atışan izleyiciler, Bahar karakterinin Arif’le beraber olmasını isterken, Sarp’a da kızıyor. Ancak bazı izleyiciler de tam tersini düşünüyor.

Dolayısıyla ArBah olarak sosyal medyada hastag paylaşanlar Arif’i oynayan Feyyaz Duman’ın Fox’un yeni tanıtımında eksik kaldığı görüşünde.

Bakın bir izleyici bu konudaki görüşünü nasıl belirtiyor?

“Feyyaz Duman ın olmaması tanıtımda emeğe saygısızlık resmen… Geçen sezonla aynı olmak zorunda değildiniz. Bu diziyi farklı kılan Arifin sevgisi kadının mücadelesi. Kimse başkası ile evlenip hemen 2 çocuk yapmış adam için izlemiyor. Caner de iyi oyuncudur bir şey diyemem ama Feyyaz Duman ve Şerif Erol u hiçe saymak yakışmadı.”

Kadın dizisinin izleyicileri, Fox'un yeni sezon tanıtımına çok kızdılar! 9

Fox TV’nen 2018-2019 sezonu yeni tanıtım filminden detaylar…

Çekimleri dört günde tamamlanan filmin yönetmenliğini Gönenç Uyanık, görüntü yönetmenliğini Murat Akay, prodüksiyonunu Depo Film, styling’ini Başak Dizer Tatlıtuğ ve Deniz Marşan, saç-makyajını Neriman Eroz üstlendi. Yaklaşık 100 kişilik ekibin görev aldığı filmin afiş fotoğraflarını ise Mehmet Turgut çekti.

42 ekran yüzünün buluştuğu çekimlerde, Hey Douglas! tarafından FOX için özel olarak hazırlanan parça eşliğinde ünlü isimlerin coşkulu ve heyecanlı anları ekrana yansıdı.

Beykoz Kundura’da gerçekleştirilen çekimlerin ilk günkü misafirleri, ilk kez Türkiye’de uyarlanacak olan, Amerikan Drama Serisi “This Is Us”ın başrol oyuncuları Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan oldu.

Günün ilerleyen saatlerinde çekimler “Milyonluk Resim”in sevilen sunucusu, usta oyuncu Selçuk Yöntem ve yine sezonun iddialı işlerinden olan yeni dizi “Bir Deli Rüzgar”ın başrol oyuncuları Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada ve Hatice Aslan ile devam etti.

VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ