Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin küçük oyuncusu Kübra Süzgün’e doğum gününde sürpriz mesajlar

Kadın dizisinin küçük oyuncusu Kübra Süzgün’e doğum gününde sürpriz mesajlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde Özge Özpirinçci’nin oynadığı Bahar karakterinin kızı Nisan’ı oynayan Kübra Süzgün, başarılı performansıyla dikkat çekti.

Küçük oyuncu, Altın Kelebek ödülünün de sahibi olarak, başarısını taçlandırdı.

Geçtiğimiz gün doğum günü olan Kübra Süzgün’e dizinin yönetmeni Nadim Güç’ten sosyal medya yoluyla doğum günü tebriği geldi.

Kübra Süzgün’ün adına açılan sosyal medya hesabından repost edilen paylaşıma küçük oyuncu “Teşekkür ederim canım hocam” notunu düştü.

Süzgün’ün doğum günü partisinden fotoğraflar da instagram sayfasından yayınlandı.

Küçük oyuncunun mutlu halleri fotoğraflara yansırken, paylaşıma şu not düşüldü:

“Bugün 10. Yaşıma girdim?bu güzel günümde beni arayan, mesaj gönderen, tebrik eden tüm sevenlerime ve özellikle #kübrasüzgün fanlarına ve çok çok sevdiğim @adnanz dayıma, @atknzağabey’ime bu mutlu günümde yanımda oldukları için teşekkür ederim❤️ hepinizi çok seviyorum❤️❤️?”

Bu paylaşıma dizide Nisan’ın anneannesi Hatice’yi oynayan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın da “Doğum günün kutlu olsun kuzum” notuyla tebrik mesajı yazdığı görülürken, Feyyaz Duman ve Gökçe Eyüboğlu da paylaşımı beğendi.

Ekranın dikkat çeken küçük oyuncularından Kızım dizisinin Öykü’sü Beren Gökyıldız da arkadaşının doğum gününü mesajla kutladı.

Dizinin senaristi Hande Altaylı’dan da bir kutlama mesajı geldi.

İşte Kübra Süzgün’ün abisi Samet ve arkadaşları ile instagram paylaşımları:

Kadın dizisinin küçük oyuncusu Kübra Süzgün'e doğum gününde sürpriz mesajlar 9

Kadın dizisinin küçük oyuncusu Kübra Süzgün'e doğum gününde sürpriz mesajlar 10 Kadın dizisinin küçük oyuncusu Kübra Süzgün'e doğum gününde sürpriz mesajlar 11